Medewerker stook- en servicekosten – Utrecht

Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jeugd- en Gezinswerker – Utrecht

Maak impact als Jeugd- en Gezinswerker bij Verden! Help kinderen en gezinnen in Utrecht een betere toekomst te creëren. Ontdek onze uitdagende vacature bij deze mooie opdrachtgever en zet jouw passie voor jeugdzorg in de praktijk.

Ambulant Begeleider Jeugd – Utrecht

Maak het verschil als Ambulant Begeleider Jeugd bij Verden! Wil jij bijdragen aan een betere wereld voor kinderen en gezinnen bij onze uiteenlopende opdrachtgevers? Herken jij je in deze uitdagende, dynamische rol? Ga dan voor deze stap naar een inspirerende carrière.

Wijkbeheerder – Utrecht

Als wijkbeheerder ben je de spil in diverse regiowijken. Je herkent de behoeften van de buurt en weet concrete verbeteringen voor te stellen. Ben je communicatief sterk, leg je vlot verbindingen tussen bewoners en collega’s, en ben je een organisatietalent? Dan willen we je graag ontmoeten!

Neem contact met ons op