Jeugd- en Gezinsprofessional – Amsterdam

Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jeugd- en Gezinsprofessional in de regio Amsterdam.

Gedragswetenschapper – Amsterdam

Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!

Gedragswetenschapper – Amsterdam

Ben jij een gepassioneerde Gedragswetenschapper met een SKJ registratie? Wil jij een verschil maken in de jeugdzorg? Bij Verden krijg je die kans! Ontdek onze uitdagende vacature en zet jouw expertise in om de wereld van kinderen en gezinnen in Zuid-Holland te verbeteren.

Interim Professional Jeugd – Amsterdam

Klaar om je passie voor jeugdzorg in te zetten bij verschillende opdrachtgevers? Word onze Interim Professional Jeugd en zet je in voor jeugd gerelateerde opdrachten binnen gemeenten, jeugdzorg organisaties, stichtingen of welzijnsorganisaties.

Jeugdconsulent – Amsterdam

Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Vacature Woonconsulent – Amsterdam

Zet jij je in voor een veilige en schone buurt voor iedereen? Ben jij sociaal betrokken en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de Woonconsulent die wijk zoeken!

Neem contact met ons op