Wijkbeheerder – Utrecht

Introductie

Als wijkbeheerder ben je de spil in diverse regiowijken. Je herkent de behoeften van de buurt en weet concrete verbeteringen voor te stellen. Ben je communicatief sterk, leg je vlot verbindingen tussen bewoners en collega’s, en ben je een organisatietalent? Dan willen we je graag ontmoeten!

Functie

Als wijkbeheerder ben je het gezicht van de corporatie in je eigen wijk. Samen met je collega’s draag je aanzienlijk bij aan het handhaven van de leefbaarheid in de wooncomplexen, waarbij schoon, heel en veilig de kernpunten zijn. In nauwe samenwerking met je collega’s van Gebiedsbeheer werk je voortdurend aan het verbeteren van de leefomgeving in je wijk, altijd met het oog op het belang van corporatie. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt bij eenvoudige overlastsituaties en aarzelt niet om bewoners aan te spreken op ongepast gedrag. Kortom, als de bewoners tevreden zijn, ben jij dat ook!

Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  

Dankzij jouw klantgerichtheid blijf je goed geïnformeerd over de ontwikkelingen in je wijk;

Je hebt een mbo-achtergrond en hebt deze aangevuld met relevante werkervaring en een sterke affiniteit met het vakgebied.


Aanbod

In de functie van Wijkbeheerder ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt. 

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!


Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je! 

E: kevin.glorie@verden.nl 

T: 06-45094863


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op