Werkvoorbereider Projecten – Zuid Holland

Introductie

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld? Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek? Lees dan snel verder.

Functie

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en voorbereiden van elektrotechnische projecten. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden efficiënt en veilig verlopen. Je draagt bij aan het realiseren van duurzame energieoplossingen en het verbeteren van de leefbaarheid.

Functie-eisen

Functie-eisen:
• Minimaal een MBO-diploma Elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding
• Ervaring als Werkvoorbereider in de elektrotechniek, bij voorkeur binnen de energietechniek
• Kennis van relevante wet- en regelgeving
• Sterke communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen

Aanbod

Bij Verden investeren we graag in onze medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Ben jij de enthousiaste Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek die wij zoeken? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 06 51 01 89 13 en stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl

Sollicitatie

Ben jij de enthousiaste Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek die wij zoeken? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 06 51 01 89 13 of stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Werkvoorbereider Laadinfra: bij ons ben je 'de stekker' tussen idee en realiteit, met een flinke dosis energie.
Leid de groene revolutie op bedrijventerreinen als onze Programma Manager Verduurzamen. Samen maken we een duurzamere toekomst mogelijk.
Zet jouw kennis van duurzaamheid en installatietechniek in voor een betere, groenere wereld. Word onze Adviseur Duurzaamheid en Installatietechniek!
Ben jij de drijvende kracht achter het groener maken van bedrijventerreinen? Word onze Programma Manager.

Neem contact met ons op