Werkvoorbereider Laadinfra – Regio Amsterdam

Introductie

Werkvoorbereider Laadinfra: bij ons ben je ‘de stekker’ tussen idee en realiteit, met een flinke dosis energie.

Functie

Als Werkvoorbereider EV/Laadinfra bij Verden in de regio Amsterdam speel je een cruciale rol in de transitie naar elektrisch rijden. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en voorbereiden van laadinfrastructuurprojecten. Door jouw inzet worden elektrische voertuigen de norm en draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Je zorgt ervoor dat laadinfrastructuur soepel wordt geïmplementeerd, waardoor Amsterdam en omgeving groener worden.

Functie-eisen

Bij Verden kijken we liever naar wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We zoeken echter iemand met:

  • Ervaring in werkvoorbereiding, bij voorkeur in EV of laadinfrastructuur.
  • Technische kennis van elektrische voertuigen en laadinfrastructuur.
  • Een passie voor duurzaamheid en elektrische mobiliteit.

Aanbod

Bij Verden krijg je de kans om een impact te maken in een branche die de toekomst vormgeeft. We bieden een uitdagende functie met mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Als gewaardeerd lid van ons team geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in de regio Amsterdam.

Sollicitatie

Ben jij de Werkvoorbereider EV/Laadinfra die de wereld elektrisch wil maken? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 0651018913 en stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl

Laten we samen de wereld elektrisch opladen en een duurzamere toekomst creëren!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Zet jouw kennis van duurzaamheid en installatietechniek in voor een betere, groenere wereld. Word onze Adviseur Duurzaamheid en Installatietechniek!
Ben jij de drijvende kracht achter het groener maken van bedrijventerreinen? Word onze Programma Manager.
Wil jij een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld? Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek? Lees dan snel verder.
Leid de groene revolutie op bedrijventerreinen als onze Programma Manager Verduurzamen. Samen maken we een duurzamere toekomst mogelijk.

Neem contact met ons op