Gewoon werken kan altijd nog

Als adviseur bij Verden heb je een veelzijdige rol. Jij helpt mensen met het vinden van een betekenisvolle baan en netwerkt met opdrachtgevers in impactvolle domeinen. Bij ons krijg je:

Benieuwd of de rol van adviseur bij jou past? Stuur ons een bericht voor een kennismaking.

Adviseur worden bij Verden

Als adviseur bij Verden heb je een veelzijdige rol. Je bent bemiddelaar, netwerker en ondernemer in één. Met jouw werk help je professionals bij het vinden van een betekenisvolle baan en maak je de match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Jij bepaalt je werk

Hoe je dat doet, is aan jou. Bemiddelen is mensen verbinden en met een flinke dosis talent kun je heel ver komen. Wij geloven daarom niet in afgebakende functie-eisen, maar wél in jouw ambities.

Meer dan een medewerker

Als je bij Verden werkt, ben je een volwaardig partner. Je mag daarom ook meedenken over onze koers. Dit biedt je ook de mogelijkheid om aandeelhouder te worden binnen je eigen domein.

Onze waarden

Hoe we met elkaar omgaan, wat we van elkaar verwachten en wat we stimuleren. Onze waarden komen terug in alles wat we doen. Het is wat Verden ‘Verden’ maakt én waarom adviseurs zo graag deel uitmaken van ons team.

Ambitie

Succes begint bij ambitie. Iedereen zet zich maximaal in om resultaat te behalen. Want wat je zaait, oogst je uiteindelijk ook.

Vrijheid

Je bepaalt zelf hoe je je werk inricht, wanneer en waar je werkt. Als je gelooft in vrijheid, dan zit je bij ons goed.

Positiviteit

Werkgeluk is heel belangrijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar, stimuleren een gezonde leefstijl én vieren onze successen.

Initiatief

Bij ons ben je bemiddelaar, netwerker en ondernemer in één. Initiatief wordt dan ook enorm gewaardeerd. Kansen benutten doen we pro-actief.

Ontwikkeling

Vooruitgang boeken we samen. We besteden aandacht aan elkaar en geven feedback waar nodig. Zo helpen we elkaar groeien in ons werk.

Betekenisvolle bemiddeling

Verden is een projectbemiddelingsbureau. Wij geloven dat werk een fantastische manier is om bij te dragen aan de wereld. Daar helpen we mensen mee. Wij koppelen opdrachtgevers aan kandidaten. Dat doen we in impactvolle domeinen, zoals duurzaamheid, sociaal domein en woningcorporaties

Benieuwd of Verden bij jou past?

Denk je dat de rol van adviseur bij jou past? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een bericht naar bart.kuilman@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op