Vacature Woonconsulent – Amsterdam

Introductie

Zet jij je in voor een veilige en schone buurt voor iedereen? Ben jij sociaal betrokken en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de Woonconsulent die wijk zoeken!

Functie

Als Woonconsulent heb je de taak om onze huurders een luisterend oor te bieden en de woonervaring te verbeteren. Je werkt nauw samen met bewoners, opzichters, instellingen, gemeenten, politie en collega’s om problemen aan te pakken, klachten op te lossen. Jij zorgt ervoor dat onze huurders zich thuis voelen in een fijne en veilige woonomgeving. Jij bent als het ware de schakel tussen huurders en ons team, en je luistert actief naar hun behoeften en ideeën om onze dienstverlening steeds te verbeteren. Met goede communicatie en creatieve oplossingen maak je de woonervaring voor onze huurders zo aangenaam mogelijk. Ook draag je bij aan een positieve sfeer in de buurt en stimuleer je betrokkenheid. Hierdoor werk je mee aan een hechte en gezellige woonomgeving. Kortom, als woonconsulent speel je een belangrijke rol in het zorgen dat onze huurders zich veilig en thuis voelen.

Functie-eisen

Wij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:

– Een afgeronde HBO studie, voorkeur richting SJD of sociale studie
– Ervaring binnen een woningcorporatie.

Aanbod

In de functie van Woonconsulent ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt.

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!

Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? En heb je ervaring in een woningcorporatie of bereidt om hier te werken? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op