Vacature Mutatie Opzichter – Haarlem

Introductie

Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Mutatie Opzichter.

Functie

Jij als Mutatie Opzichter bent verantwoordelijk voor het mutatieproces van de woningen. Jij bent verantwoordelijk voor de inspecties en bepaalt welke reparaties er nodig zijn. Zodat de nieuwe huurders weer een woning ter beschikking krijgen die in de juiste staat verkeerd. Jij bewaakt het proces en zorgt er voor dat alle reparaties op tijd zijn afgerond.

Als Mutatie Opzichter ben jij de spin in het web. Zo ben jij het contactpersoon voor de aannemer, gemeenten, oude en nieuwe huurders. Het is dan ook belangrijk dat je technische kennis hebt en dat je sociaal sterk bent. Je hebt MBO werk- en denkniveau met een voorkeur richting bouwkunde en ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.

Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:

– Minimaal een MBO opleiding afgerond
– Je hebt ervaring binnen de bouwsector (Bij voorkeur in een aansturende rol)

Aanbod

In de functie als Mutatie Opzichter ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt.

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!

Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? En heb je ervaring in binnen een woningcorporatie? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op