Vacature Medewerker Financiële Administratie – Alkmaar

Introductie

Heb jij een sterke passie voor het beheren en verbeteren van de crediturenproces? Doe je dit met een sterke focus op zowel resultaten als klanttevredenheid? Dan zijn we opzoek naar jou!

Functie

Jouw rol als Medewerker Financiële Administratie is van cruciaal belang voor het beheren en optimaliseren van het crediteurenproces. Hier is een beknopt overzicht van jouw verantwoordelijkheden:

Je specificeert prefacturen en beheert de takenrouting in het crediteurenproces, inclusief goedkeuringsprocessen.
Het beheer van de wekelijkse betalingen valt onder jouw verantwoordelijkheid.
Je verwerkt OZB-aanslagen en WOZ-beschikkingen, beheert de financiële administratie van VvE’s en de huurderbelangenvereniging.
Daarnaast initieer en voer je kwartaalafsluiting uit, waarbij je zorgt voor nauwkeurige boekingen en betalingen.
Met jouw inzet draag je bij aan een efficiënt en gestroomlijnd financieel proces, en krijg je de kans om het voortdurend te verbeteren.

Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:

– Afgeronde MBO 4 opleiding richting financieel-/ administratieve opleiding.
– Je bent gestructureerd en zorgvuldig

Aanbod

In de functie van Medewerker Financiële Administratie ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt.

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!

Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op