Woonconsulent | 32 tot 36 uur per week

Ben jij een ervaren professional op het gebied van leefbaarheid en gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van overlastsituaties? Dan zoeken wij jou!

Wat kan jij verwachten als Verhuurmedewerker?

Als Woonconsulent werk je binnen een van de gebiedsteams van het team Sociaal Domein op de afdeling Wonen. Samen met andere woonconsulenten, wijkbeheerders en wijkconsulenten draag je bij aan het creëren van prettige, vitale wijken waarin de bewoners een stem hebben.

Wat ga je doen? In samenwerking met de wijkbeheerder en wijkconsulent ben je verantwoordelijk voor de leefbaarheid in jouw gebied. Je focus ligt op het voorkomen en oplossen van betalingsachterstanden, overlast, woonfraude en bezwaren met betrekking tot huur-, stook- of servicekosten. Je pakt deze uitdagingen aan door huisbezoeken af te leggen, samenwerking te zoeken met wijkbeheer of externe partners, en zelfstandig complexe leefbaarheidsproblemen te signaleren en verbeteringsvoorstellen te doen. Samenwerking met andere woonconsulenten staat hierbij centraal.

Kortom; een zeer afwisselende en uitdagende functie!

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en ruime ervaring met de behandeling van complexe overlastzaken. Een positieve levenshouding en gevoel voor humor om situaties te kunnen relativeren. Probleemoplossend vermogen, analytisch denken, creativiteit, kritisch denkvermogen, eigenaarschap en verbindende vaardigheden zijn essentieel voor deze functie.Je werkt nauwkeurig en gestructureerd naar resultaten toe, met oog voor detail. Je bent evenwichtig en kunt goed relativeren, en je hebt ook aandacht voor het grotere plaatje en langetermijndoelen. Samenwerking en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op