Woonconsulent

Vacature: Woonconsulent | aantal uur: 24 – 36 Zet jij je in voor een veilige en schone buurt voor iedereen? Ben jij sociaal betrokken en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de Woonconsulent die wijk zoeken!

Wat ga je doen? 
Als Woonconsulent heb je de taak om onze huurders een luisterend oor te bieden en de woonervaring te verbeteren. Je werkt nauw samen met bewoners, opzichters, instellingen, gemeenten, politie en collega’s om problemen aan te pakken, klachten op te lossen. Jij zorgt ervoor dat onze huurders zich thuis voelen in een fijne en veilige woonomgeving. Jij bent als het ware de schakel tussen huurders en ons team, en je luistert actief naar hun behoeften en ideeën om onze dienstverlening steeds te verbeteren. Met goede communicatie en creatieve oplossingen maak je de woonervaring voor onze huurders zo aangenaam mogelijk. Ook draag je bij aan een positieve sfeer in de buurt en stimuleer je betrokkenheid. Hierdoor werk je mee aan een hechte en gezellige woonomgeving. Kortom, als woonconsulent speel je een belangrijke rol in het zorgen dat onze huurders zich veilig en thuis voelen.

Wie zijn wij? 
Wij streven naar het creëren van een optimale thuisomgeving. Dit streven betreft niet enkel onze klanten en relaties, maar ook onze toegewijde medewerkers. Onze organisatie is ambitieus en stelt hoge eisen aan zichzelf, omdat wij groei nastreven, zowel in onze identiteit als in onze bijdrage aan de maatschappij. Samenwerking met huurders en partners vormt de essentie van ons streven. Onze benadering naar de samenleving is open: wij zijn toegankelijk en transparant in al onze handelingen en werkwijzen.

Wat wordt er van jou verwacht? 
Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature: 

  • Een afgeronde HBO-studie, voorkeur richting SJD of sociale studie
  • Ervaring binnen een woningcorporatie.

Wat kan je van ons verwachten? 

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op