Wijkteam medewerker Jeugd

Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jeugd- en Gezinsprofessional in de regio Amsterdam.

Als Jeugd- en Gezinsprofessional bied jij passende opvoed- en opgroeiondersteuning aan kinderen, jongeren en ouders in Amsterdam. Je bent daarbij zichtbaar op diverse locaties in Amsterdam. Hier horen bijvoorbeeld huisbezoeken bij, langsgaan op scholen, het geven van voorlichtingen of aanwezig zijn bij het voetbalplein in de wijk.

In jouw werkzaamheden kijk jij naar het hele netwerk van het gezin en betrek jij hen bij de hulp. Je werkt daarbij samen met formele en informele partners in de wijk, zoals Veilig Thuis, Jeugdbescherming Regio Amsterdam of het Buurtteam Amsterdam.

Als Jeugd- en Gezinsprofessional zet jij je extra hard in voor kinderen, jongeren en ouders die dit heel hard nodig hebben.

Binnen Verden ondersteunen wij meerdere opdrachtgevers in de rol van wijkteam medewerker. Iets voor jou? Neem dan direct contact op.

Bij Verden geloven wij niet in een ellenlange lijst met functie-eisen. Wij gaan graag met jou in gesprek waarom jij goed weet aan te sluiten op deze functie. Wij hebben alleen twee voorwaarden:

– Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Social Work

– Je bent in het bezit van een SKJ- registratie of bent bereid deze op onze kosten te behalen.

Je komt als Jeugd- en Gezinsprofessional via Verden te werken bij 1 van de grootste jeugdzorgorganisaties van Zuid-Holland. Je komt bij ons in loondienst op detacheringsbasis, wij plaatsen jou op deze uitdagende opdracht.

De reden hiervoor is dat wij geloven dat werk een prachtige manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als jij bij ons in dienst komt kun je aan de slag bij maatschappelijk betrokken opdrachtgevers bij jou in de regio.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een redelijke hoeveelheid vakantiedagen. Wil jij je skills verder uitbouwen en naar een hoger niveau tillen? Dan is er de mogelijkheid om een opleidingstraject via Verden te volgen. Een voorbeeld hiervan is het behalen van een SKJ registratie om met jeugdigen te werken.

De salarisindicatie is marktconform.

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere maatschappij? En heb jij ervaring als Jeugd- en Gezinsprofessional? Stuur je CV door naar onderstaand e-mail adres of neem telefonisch contact met mij op. Ik hoor graag van je!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en belangrijke functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van gezinnen in Noord-Holland? Dan ben jij misschien wel de medewerker Veilig Thuis die wij zoeken voor 28 tot 36 uur per week!

Ben jij een enthousiaste en empathische professional met een passie voor het werken met gezinnen? Wil je graag werken voor een welzijnsorganisatie in Flevoland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken met jongeren en hun gezinnen? En wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op