Wijkbeheerder

Vacature: Wijkbeheerder | aanral uur: 24 – 36 Ben jij het gezicht in de wijk? Draag jij bij een aan het realiseren van een veilige en schone buurt? Dan ben jij de Wijkbeheerder die wij zoeken!

Wat ga je doen? 
Als Wijkbeheerder ben je actief betrokken in je buurt. Samen met collega’s identificeer je kansen en problemen in de buurt en zet je deze om in concrete acties om de leefbaarheid te verbeteren. Je bent veel buiten en staat in direct contact met bewoners, waarbij je huisbezoeken aflegt. Je werkt nauw samen met andere wijkbeheerders, buurtcoördinatoren en partners om de leef- en woonregels te handhaven, technische problemen op te lossen en sociale overlast aan te pakken. Bovendien moedig je bewoners aan om actief deel te nemen aan buurtactiviteiten en draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving. Samen met je team vertaal je deze inspanningen naar concrete resultaten voor de wijken waarvoor je verantwoordelijk bent. Kortom, als Wijkbeheerder ben je de spil in het verbeteren van de leefomgeving en het waarborgen van een aangename woonplek voor bewoners.

Wij zijn wij? 

In de functie van Wijkbeheerder ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.
Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt
Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!

Wat wordt er van jou verwacht? 

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:

– Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting een sociale studie.

– Ervaring binnen een woningcorporatie

Wat kan je van ons verwachten? 

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Woningverhuur Medewerker Ligt jouw passie bij het helpen van mensen die op zoek zijn naar hun ideale woning? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team bij een woningcorporatie in Lisse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op