Werkvoorbereider

Werkvoorbereider Hoogspanning in Duiven

Functieomschrijving:

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van onderhoudswerkzaamheden aan onze hoogspanningsinstallaties. Je coördineert en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze binnen de gestelde tijd en budget worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met de technische teams en bent het aanspreekpunt voor de klant en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en het bijhouden van de benodigde documentatie.


Over de opdrachtgever:

Wij zijn op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider Hoogspanning Onderhoud om ons team in Duiven te versterken. De opdrachtgever is een toonaangevende leverancier van energieoplossingen en speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat onze hoogspanningsinstallaties in optimale staat blijven, zodat we onze klanten kunnen voorzien van betrouwbare energie.

Functie-eisen:

  • Minimaal MBO niveau 3 diploma in een technische richting
  • Aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider in de hoogspanningstechniek
  • Kennis van en ervaring met onderhoudsplanning en -coördinatie
  • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid
  • In het bezit van VCA-VOL certificaat
  • Kennis van en ervaring met SAP is een pré

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je komt te werken in een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie? Reageer dan nu op deze vacature en stuur je CV naar ons op. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!  

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wil jij bijdragen aan een betere wereld en een leuke afwisseling hebben in werkzaamheden. Lees dan verdeer!

Ben jij een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid in de bouwsector? Lees dan verder!

Ben jij een technisch specialist met ervaring in middenspanningssystemen? Verden is op zoek naar een enthousiaste professional om ons team te versterken. Met een salarisindicatie tussen de 4400 en 5200 euro bieden wij een uitdagende functie waarin je jouw expertise kunt inzetten om onze klanten de juiste diensten te bieden.

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van infrastructuur, techniek of elektra? Heb jij een passie voor coördinatie en ben je op zoek naar een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris? Dan is Verden op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op