Werkvoorbereider

Vacature: Werkvoorbereider Onderhoudsservice bij Woningcorporatie in Leiden Ben jij een ervaren Werkvoorbereider met kennis van onderhoudsservice en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature bij Woningcorporatie in Leiden iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en gestructureerde Werkvoorbereider Onderhoudsservice die verantwoordelijk zal zijn voor de voorbereiding en planning van onderhoudswerkzaamheden aan onze woningen. In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen de projectleiders, aannemers en bewoners.

Wat ga je doen? 

Het proces begint met het opstellen en bewaken van de planning voor onderhoudswerkzaamheden aan onze woningen. Daarna volgt het coördineren van aannemers en leveranciers, het aanvragen en controleren van offertes en contracten, en het beheren van budgetten en kostenramingen. Vervolgens worden technische tekeningen beoordeeld en vertaald naar werkopdrachten. Tijdens de werkzaamheden begeleidt men bewoners en handelt men eventuele klachten af. Dit alles vereist nauwkeurigheid, precisie en effectieve communicatie.

Bij ons draait alles om wonen. We streven naar een thuisgevoel, niet alleen voor onze huurders, maar ook voor onze partners en ons eigen team. We zijn gedreven en altijd op zoek naar verbetering. Onze doelen zijn ambitieus omdat we willen groeien, niet alleen als organisatie maar ook in onze impact op de samenleving. Samenwerking met huurders en partners staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn open en transparant naar onze omgeving toe, altijd eerlijk over onze acties en werkwijze.

Wat wordt er van jou verwacht? 

  • Mbo/hbo-werk- en -denkniveau., bij voorkeur in de richting Bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider in de onderhoudssector
  • Kennis van onderhoudsprocessen en wet- en regelgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid
  • In bezit van rijbewijs B

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en een pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Een prettige werksfeer in een dynamische organisatie

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op