Werkverantwoordelijke Elektriciteit en Gas

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie op het gebied van elektriciteit en gas? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in Nederland op het gebied van energie en infrastructuur en zijn momenteel op zoek naar een ervaren Werkverantwoordelijke Elektriciteit en Gas om ons team te versterken.

De functieomschrijving:

Als Werkverantwoordelijke Elektriciteit en Gas ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de veiligheid van onze elektriciteits- en gasnetwerken. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden aan onze netwerken worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en wet- en regelgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van onderhoudswerkzaamheden en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers.

De opdrachtgever is actief in de ondergrondse infra en vervult een belangrijke rol in de energietransitie

De eisen:

  • Afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Werkverantwoordelijke Elektriciteit en Gas
  • In bezit van een geldig certificaat Werkverantwoordelijke Elektriciteit en Gas
  • Kennis van de geldende veiligheidsvoorschriften en wet- en regelgeving op het gebied van elektriciteit en gas
  • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid
  • In het bezit van rijbewijs B

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een team van enthousiaste en ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris tussen €3.250 en 4.550, afhankelijk van ervaring en opleiding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek of neem voor meer informatie contact op met +31 6 4572 2579

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wil jij bijdragen aan een betere wereld en een leuke afwisseling hebben in werkzaamheden. Lees dan verdeer!

Ben jij een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid in de bouwsector? Lees dan verder!

Ben jij een technisch specialist met ervaring in middenspanningssystemen? Verden is op zoek naar een enthousiaste professional om ons team te versterken. Met een salarisindicatie tussen de 4400 en 5200 euro bieden wij een uitdagende functie waarin je jouw expertise kunt inzetten om onze klanten de juiste diensten te bieden.

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van infrastructuur, techniek of elektra? Heb jij een passie voor coördinatie en ben je op zoek naar een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris? Dan is Verden op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op