Verhuurmedewerker | 32 tot 36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een gedreven Verhuurmedewerker die direct inzetbaar is en uitgebreide kennis heeft van het verhuurproces.

Wat kan jij verwachten als Verhuurmedewerker?

Als Verhuurmedewerker speel je een cruciale rol in het gehele verhuurproces. Vanaf het eerste contact met potentiële huurders tot het opstellen van huurcontracten en het bezichtigen van woningen, ben jij de professional die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je hebt ruime ervaring met het gebruik van digitale systemen (DE) en bent bedreven in het opstellen van heldere en juridisch correcte huurcontracten.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Begeleiden van potentiële huurders tijdens bezichtigingen.
  • Opstellen van huurcontracten en zorgdragen voor een correcte afhandeling.
  • Onderhouden van nauw contact met huurders en zorgen voor een uitstekende klantenservice.
  • Afhandelen van administratieve taken met betrekking tot het verhuurproces.
  • Actief bijdragen aan de optimalisatie van het verhuurbeleid en -processen.

Met jouw ervaring en talent op administratief gebied verwachten we dat je snel zelfstandig aan de slag kunt gaan. Ervaring met Tobias is een pre, maar vooral ervaring in de woningcorporatiesector wordt sterk gewaardeerd.

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt minimaal een MBO-diploma en ervaring in de woningcorporatie. Probleemoplossend vermogen, analytisch denken, creativiteit, kritisch denkvermogen, eigenaarschap en verbindende vaardigheden zijn essentieel voor deze functie.Je werkt nauwkeurig en gestructureerd naar resultaten toe, met oog voor detail. Je bent evenwichtig en kunt goed relativeren, en je hebt ook aandacht voor het grotere plaatje en langetermijndoelen. Samenwerking en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Klantenservicemedewerker voor onze woningcorporatie in Utrecht. Als Klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en zorg je voor een optimale dienstverlening. Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op