Verhuurmakelaar

Vacature: Woningverhuur Medewerker Ligt jouw passie bij het helpen van mensen die op zoek zijn naar hun ideale woning? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team bij een woningcorporatie in Lisse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als woningverhuur medewerker bij deze woningcorporatie ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de huurwoningen. Daarnaast ondersteun je de huurders bij het vinden van geschikte woningen. Jouw enthousiasme en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat huurders een positieve ervaring hebben tijdens het gehele verhuurproces.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Beheren van huurwoningen en de verhuurprocessen coördineren;
 • Onderhouden van contact met huurders en hen ondersteunen bij vragen of problemen;
 • Uitvoeren van inspecties en het afhandelen van eventuele klachten;
 • Samenwerken met collega’s en externe partijen om een soepele verhuurervaring te garanderen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie gevestigd in de prachtige Bollenstreek, toegewijd aan het bieden van woningen die passen bij de behoeften en budgetten van onze gemeenschap. Met meer dan 11.000 wooneenheden spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van onze huurders. Ons doel is om niet alleen huizen te verhuren, maar om een thuis te bieden waar mensen hun leven kunnen opbouwen, herinneringen kunnen maken en hun toekomst kunnen plannen.

We geloven sterk in het belang van een stabiele thuisbasis als fundament voor individuele groei en gemeenschapsontwikkeling. Daarom streven we ernaar om woningen te bieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook comfortabel, veilig en duurzaam. We willen dat onze huurders trots zijn op hun huis en de gemeenschap waarin ze leven.

Onze missie gaat verder dan alleen het verstrekken van dak boven het hoofd; we willen een omgeving creëren waarin mensen gedijen. Dit betekent het aanbieden van ondersteunende diensten, het bevorderen van sociale cohesie en het bijdragen aan een leefbare omgeving. Door samen te werken met lokale partners en belanghebbenden streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen en een blijvende impact te hebben op het leven van onze huurders en de bredere gemeenschap.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal een HBO-diploma in een relevante richting;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in de vastgoed- of huursector is een pluspunt;
 • Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot huurwoningen.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding van ervaren coaches;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Geen recruiter gevonden

Gerelateerde vacatures

Vacature: Wijkbeheerder | aanral uur: 24 - 36 Ben jij het gezicht in de wijk? Draag jij bij een aan het realiseren van een veilige en schone buurt? Dan ben jij de Wijkbeheerder die wij zoeken!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op