Verhuurmakelaar BOG

Woningcorporatie in Breukelen is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verhuurmakelaar Bedrijfsonroerendgoed (BOG) om ons team te versterken. Als Verhuurmakelaar BOG ben je verantwoordelijk voor het beheren en verhuren van onze bedrijfspanden. Ben jij een commercieel talent met ervaring in de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Beheren en verhuren van bedrijfspanden;
 • Actief zoeken naar nieuwe huurders en onderhandelen over huurprijzen;
 • Onderhouden van contacten met huurders en verhuurders;
 • Opstellen en afhandelen van huurovereenkomsten;
 • Bijdragen aan de optimalisatie van het verhuurproces.

Waar ga je werken?

Deze woningcorporatie is een toonaangevende speler in de regio, gericht op het bieden van hoogwaardige huisvesting aan diverse doelgroepen. Als maatschappelijke onderneming streven ze naar betaalbare woningen van goede kwaliteit, met speciale aandacht voor de behoeften van huurders.De visie is gericht op het creëren van leefbare en duurzame wijken, waarin mensen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ze geloven in samenwerking, solidariteit en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun vastgoed en de gemeenschappen die ze bedienen.De strategie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het woningaanbod, het bevorderen van sociale cohesie en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving. Ze streven naar een evenwichtige mix van woningen, passend bij de behoeften van huurders en de lokale marktomstandigheden.Door voortdurend in gesprek te blijven met belanghebbenden, waaronder huurders, gemeenten en andere partners, streven ze naar de dienstverlening te verbeteren en de doelen te bereiken. Samen bouwen ze aan een betere toekomst voor iedereen in de regio.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van vastgoed of makelaardij;
 • Aantoonbare ervaring als verhuurmakelaar in de BOG-sector;
 • Uitstekende kennis van de vastgoedmarkt en relevante wet- en regelgeving;
 • Commercieel en resultaatgericht ingesteld;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Teamplayer met een proactieve werkhouding.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding van ervaren coaches;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar ons op, wij kijken uit naar je reactie!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Interim Professional Woningcorporaties | Ben jij een ervaren professional op het gebied van woningcorporaties en op zoek naar een uitdagende tijdelijke functie? Dan is Verden op zoek naar jou! Bij Verden geloven we in een duurzame en rechtvaardige samenleving waarin iedereen toegang heeft tot betaalbare en kwalitatieve huisvesting. Als interim professional woningcorporatie speel jij een belangrijke rol in het realiseren van deze missie.

Woningcorporatie is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verhuur- en Aankoopadviseur om ons team te versterken. Als Verhuur- en Aankoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het beheren en verhuren van ons woningbestand en het begeleiden van huur- en kooptransacties. Ben jij iemand die graag in contact staat met huurders en potentiële kopers en heb je een commerciële instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamische omgeving? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Wijkbeheerder om ons team in Zaandam te versterken.

Vacature: Medewerker Sociale Huisvesting | 24 – 36 uur Ben je geïnteresseerd in een carrière binnen de sociale huisvestingssector, maar heb je hier nog geen ervaring in? Wij bieden een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren binnen verschillende woningcorporaties!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op