Vastgoedstrateeg

Vacature: Vastgoedstrateeg | aantal uur: 32 – 36 Ben je een ervaren financial met een passie voor vastgoedberekeningen? Heb je sterke adviesvaardigheden en ben je gericht op verbetering en ontwikkeling op strategisch niveau? We zoeken een gedreven Vastgoedstrateeg om de kwaliteit van ons vastgoed te waarborgen en een comfortabel thuis te bieden aan huurders en medewerkers

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur binnen vastgoedexploitaties speel jij een cruciale rol. Naast het verstrekken van advies op financieel, volkshuisvestelijk, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied, ben je ook betrokken bij het opstellen van financiële vastgoedberekeningen, haalbaarheidsscenario’s en projectplanningen. Je beoordeelt en ondersteunt stichtingskostenbegrotingen, budgetten en prognoses gedurende verschillende ontwikkelingsfasen.

Tijdens de opstelling van de meerjarenbegroting lever je gerichte input, met specifieke aandacht voor nieuwbouw en/of renovaties. Je verschaft duidelijk inzicht in de meerjarige cashflowprognose en resultaatverwachting van het volledige vastgoedprogramma. Daarnaast draag je aanzienlijk bij aan het vastgoedbeleid, waarbij je voortdurend let op risicobeheersing en financieel-economische haalbaarheid van de investeringsportefeuille.

Als strategisch denker ontwikkel je financieel-economische strategieën voor onze uitgebreide vastgoedportefeuille. Tegelijkertijd voer je interne audits uit op de afdeling en stel je diverse rapportages op, waaronder maand-, kwartaal-, management- en projectrapportages. Jij bent de drijvende kracht achter de financiële gezondheid en strategische groei van onze vastgoedactiviteiten.

Wie zijn wij?
Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je beschikt over een relevante financiële achtergrond/opleiding op HBO/WO-niveau en hebt ervaring met vastgoed, zowel op fiscaal gebied als met betrekking tot risico’s en subsidies, of je hebt de motivatie om hierin verder te ontwikkelen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met financiële (vastgoed)berekeningen in diverse fasen van projecten, zowel binnen de publieke sector als in de private sector. Daarnaast schakel je moeiteloos op strategisch niveau binnen het financieel/economische domein, wat je helpt bij het behouden van overzicht en het formuleren van beleid.
  • Je bezit uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verbetertrajecten en hebt ruime ervaring met het opstellen van rapportages, notities, voorstellen, en adviezen die dienen ter voorbereiding van besluitvorming.

Als Vastgoedanalist beschik je over een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en ben je in staat complexe vraagstukken en uitdagingen op te lossen. Je hebt aantoonbare teamvaardigheden, bent proactief en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je van ons verwachten?
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  • Begeleiding van ervaren coaches:
  • Mogelijkheden voor opleiding en training:
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op