Toezichthouder hoogspanning

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw kennis en ervaring op het gebied van hoogspanning kunt inzetten? Dan is Verden op zoek naar jou! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in Nederland en op zoek naar een gemotiveerde en ervaren veiligheidsinspecteur hoogspanning om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als veiligheidsinspecteur hoogspanning bij Verden ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de veiligheid van onze hoogspanningsinstallaties. Je voert inspecties uit, analyseert en rapporteert eventuele veiligheidsrisico’s en draagt zorg voor de implementatie van veiligheidsmaatregelen. Daarnaast geef je advies aan het management en de medewerkers over veiligheidsprocedures en voer je controles uit op de naleving hiervan. Je bent een belangrijke schakel in het waarborgen van de veiligheid binnen onze organisatie.

Het gaat om een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame energie in Nederland. Wij leveren innovatieve diensten en oplossingen voor de energie-infrastructuur van morgen. Als veiligheidstoezichthouder draag je bij aan een veilige en duurzame toekomst

Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde MBO2-opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving omtrent hoogspanning
  • Goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen
  • In bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie bij een toonaangevend bedrijf in Nederland
  • Een marktconform salaris tussen €3.650 en 5.150, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en reiskostenvergoeding
  • Een prettige werksfeer binnen een enthousiast en professioneel team

Ben jij de veiligheidsinspecteur hoogspanning die wij zoeken? Stuur dan je CV naar ons op en wie weet word jij onze nieuwe collega! 

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Draag jij bij aan het verbeteren van ondergrondse infrastructuren? Dan is de rol van Projectmanager een mooie kans voor jou!

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met kennis van ondergrondse infrastructuur op het gebied van elektra en gas? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren projectcoördinator met een sterke focus op toezicht en kwaliteit? Wil jij graag werken voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van water en energie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Werkvoorbereider Hoogspanning in Duiven

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op