Procesregisseur

Als procesregisseur speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van slachtoffers van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat ga je doen?

Je taken omvatten onder andere het voeren van gesprekken met slachtoffers in acute onveiligheid, samenwerken met verschillende teams en instanties zoals het Crisis Interventieteam Jeugdbescherming, en het coördineren van integrale aanpakken om de veiligheid van gezinnen te waarborgen.Het vereist een combinatie van snel handelen, flexibiliteit, samenwerkingsvaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet in staat zijn om belangrijke beslissingen te nemen en te zorgen voor een transparante en open aanpak in de aanpak van onveiligheid. Als je geïnteresseerd bent in deze functie en graag een bijdrage wilt leveren aan het stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling, lijkt dit zeker een geschikte baan voor jou. Het biedt een dynamische werkomgeving waarin je dagelijks impact kunt maken en het verschil kunt maken in het leven van mensen die te maken hebben met deze ernstige problemen.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Binnen deze functie kom je via Verden te werken bij; een organisatie in Rotterdam die verantwoordelijk is voor de behandeling van meldingen, plegen van interventies en/of zorgen dat er hulpverlening wordt ingezet rond huiselijk geweld en/of kindermishandeling.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (Social Work, pedagogiek, MWD of vergelijkbaar);
  • SKJ geregistreerd of de mogelijkheid deze te behalen;
  • Kunnen omgaan met weerstand.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Schaal 10 conform jeugdzorg cao;
  • Opleidingstraject Verden;
  • 8% vakantiegeld;
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris.

Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. Wil je hier meer over weten? Druk dan op de solliciteer knop!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op