Sociaal Projectleider

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Wat ga je doen? 
Binnen de afdeling Vastgoedverbetering van onze woningcorporatie, die actief werkt aan het verbeteren en verduurzamen van ons vastgoedportfolio, speel jij als Bewonersbegeleider een cruciale rol. Deze afdeling is nieuw, dynamisch en divers van samenstelling.

Jouw taken als Bewonersbegeleider zijn veelomvattend en van groot belang voor onze projecten. Je leidt individuele klantcontacten tijdens sloop-, renovatie- en verbeteringsprojecten. Daarnaast bied je actieve ondersteuning aan bewoners gedurende deze processen en draag je bij aan de haalbaarheid van projecten door nauwe samenwerking met collega’s en het bevorderen van bewonersparticipatie.

Communicatie is een sleutelrol in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor heldere communicatie met bewoners, interne teams en externe stakeholders. Door gerichte huisbezoeken verzamel je belangrijke gegevens en informeer je huurders over projectdetails en planningen. Je werkt intensief samen met projectverantwoordelijken en aannemers om alles soepel te laten verlopen.

Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het begeleiden van niet-zelfredzame bewoners bij het zoeken naar een nieuwe woning, waarbij je diverse interne en externe hulpbronnen inschakelt.

In geval van overlast of vermoedens van onrechtmatige bewoning neem je direct actie door de interne organisatie te mobiliseren voor een passende oplossing.

Wie zijn wij? 
Bij onze woningcorporatie, met een uitgebreide portefeuille verspreid over diverse buurten in Amsterdam, staan we voor goed wonen voor iedereen. Wij geloven in diversiteit en inclusie en streven naar een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons werken en draag bij aan het realiseren van onze maatschappelijke missie!

Wat wordt er van je verwacht? 
Deze woningcorporatie zoekt een kandidaat met een Mbo/Hbo werk- en denkniveau en 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt theoretische en praktische expertise op het gebied van volkshuisvesting en huurrecht. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Gedegen technische kennis relevant voor de functie;
  • Uitgebreide ervaring met automatiseringspakketten, waaronder Windows en Office (Outlook, Word, Excel). Bij voorkeur heb je ervaring met Tobias, Shareworx, WoningNet en het BRP-systeem;

Je bent sterk in communicatie, met een duidelijke focus op klanttevredenheid. Daarnaast ben je flexibel, energiek en proactief, met het vermogen om snel nieuwe inzichten te verwerven. Je hebt onderhandelingsvaardigheden en kunt effectief prioriteiten stellen.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) in schaal H;
  • Flexibele werktijden: de mogelijkheid om 32-36 uur te werken, waarbij 4 x 9 uur per dag ook tot de opties behoort;
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de functie;
  • Een aangename werkplek gehuisvest in een prachtig monumentaal pand, omgeven door leuke collega’s, dagelijkse verse catering en een theebar;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Een reisbalans waarmee je op een duurzame manier naar het werk kunt reizen.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Opzichter Dagelijks Onderhoud | Aantal uur: 28 - 36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Dagelijks Onderhoud.

Vacature: Opzichter Planmatig Onderhoud | aantal uur: 28-36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Planmatig Onderhoud.

Vacature: Coördinator Dagelijks Onderhoud Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een team dat zich inzet voor het beheer van onze woningen? Bij onze afdeling Dagelijks Onderhoud staat de tevredenheid van onze huurders voorop. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, wij staan altijd klaar. Als Coördinator Dagelijks Onderhoud kom je dagelijks verschillende taken tegen, van dringende meldingen tot routineklussen. Samen met je collega's werk je aan het oplossen van problemen en het creëren van een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze huurders. Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons team? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan en zet je talenten in!

Vacature: Projectleider Duurzaamheid | Aantal uur: 32-36 In de rol van Projectleider Duurzaamheid ben jij degene die duurzame projecten binnen onze vastgoedportefeuille ontwikkelt en implementeert. Je speelt een essentiële rol in het stimuleren van milieubewuste initiatieven en draagt actief bij aan het behalen van onze duurzaamheidsdoelen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op