Sociaal Projectleider

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Wat ga je doen? 
Binnen de afdeling Vastgoedverbetering van onze woningcorporatie, die actief werkt aan het verbeteren en verduurzamen van ons vastgoedportfolio, speel jij als Bewonersbegeleider een cruciale rol. Deze afdeling is nieuw, dynamisch en divers van samenstelling.

Jouw taken als Bewonersbegeleider zijn veelomvattend en van groot belang voor onze projecten. Je leidt individuele klantcontacten tijdens sloop-, renovatie- en verbeteringsprojecten. Daarnaast bied je actieve ondersteuning aan bewoners gedurende deze processen en draag je bij aan de haalbaarheid van projecten door nauwe samenwerking met collega’s en het bevorderen van bewonersparticipatie.

Communicatie is een sleutelrol in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor heldere communicatie met bewoners, interne teams en externe stakeholders. Door gerichte huisbezoeken verzamel je belangrijke gegevens en informeer je huurders over projectdetails en planningen. Je werkt intensief samen met projectverantwoordelijken en aannemers om alles soepel te laten verlopen.

Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het begeleiden van niet-zelfredzame bewoners bij het zoeken naar een nieuwe woning, waarbij je diverse interne en externe hulpbronnen inschakelt.

In geval van overlast of vermoedens van onrechtmatige bewoning neem je direct actie door de interne organisatie te mobiliseren voor een passende oplossing.

Wie zijn wij? 
Bij onze woningcorporatie, met een uitgebreide portefeuille verspreid over diverse buurten in Amsterdam, staan we voor goed wonen voor iedereen. Wij geloven in diversiteit en inclusie en streven naar een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons werken en draag bij aan het realiseren van onze maatschappelijke missie!

Wat wordt er van je verwacht? 
Deze woningcorporatie zoekt een kandidaat met een Mbo/Hbo werk- en denkniveau en 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt theoretische en praktische expertise op het gebied van volkshuisvesting en huurrecht. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Gedegen technische kennis relevant voor de functie;
  • Uitgebreide ervaring met automatiseringspakketten, waaronder Windows en Office (Outlook, Word, Excel). Bij voorkeur heb je ervaring met Tobias, Shareworx, WoningNet en het BRP-systeem;

Je bent sterk in communicatie, met een duidelijke focus op klanttevredenheid. Daarnaast ben je flexibel, energiek en proactief, met het vermogen om snel nieuwe inzichten te verwerven. Je hebt onderhandelingsvaardigheden en kunt effectief prioriteiten stellen.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) in schaal H;
  • Flexibele werktijden: de mogelijkheid om 32-36 uur te werken, waarbij 4 x 9 uur per dag ook tot de opties behoort;
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de functie;
  • Een aangename werkplek gehuisvest in een prachtig monumentaal pand, omgeven door leuke collega’s, dagelijkse verse catering en een theebar;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Een reisbalans waarmee je op een duurzame manier naar het werk kunt reizen.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op