Servicemonteur Onderhoud

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Dagelijks Onderhoud zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud van het vastgoed. Als vakman/vrouw op deze afdeling voer je alle voorkomende reparatieverzoeken uit bij de huurders thuis en in de complexen. Een snelle en effectieve afhandeling van deze verzoeken is van groot belang. Omdat je dagelijks op verschillende locaties werkt, ben jij het gezicht van deze corporatie in de wijk en sta je direct in contact met de huurders.

Waar kom je terecht?

Bij deze organisatie staat de tevredenheid van de huurders altijd centraal. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, geen verzoek is te klein. Als Service Monteur ben jij het aanspreekpunt van de corporatie in de wijk voor de huurders.Word onderdeel van dit team en draag bij aan het comfort en de tevredenheid van de huurders! Solliciteer nu en samen zorgen jullie voor een optimale woonomgeving waar de huurders zich thuis voelen.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een afgeronde MBO-opleiding Bouw en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie; 
 • Kennis van bouwvoorschriften is vereist; 
 • Je hebt de vaardigheid om tactvol om te gaan met boze of agressieve bewoners; 
 • Klantvriendelijkheid, initiatiefrijkheid, representativiteit, behulpzaamheid, eerlijkheid, een positieve instelling en betrokkenheid zijn eigenschappen die je kenmerken;
 • In het bezit zijn van een geldig rijbewijs is noodzakelijk; 
 • Kennis van volkshuisvesting/vastgoed is een pré, evenals een VCA-diploma.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen € 2.845,- en €3.408,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband; 
 • Veel autonomie en verantwoordelijkheid; 
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
 • Een ruim persoonlijk ontwikkelbudget voor verdere groei en ontwikkeling buiten onze eigen trainingen.

Als werkgever streven we naar een inclusieve omgeving waar diversiteit wordt gewaardeerd. We zijn een lerende organisatie die zich inzet voor de belangen van onze huurders en onszelf.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren staan vol mooie uitdagingen, vooral op het gebied van nieuwbouw. Samen met onze onderaannemers willen ze onwikkelen naar een meer leidende rol als opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op