Senior Projectcontroller

Vacature: Senior Projectcontroller Deze woningcorporatie is op zoek naar een ervaren Senior Medewerker Projectadministratie om ons team te versterken. In deze rol vervul je een cruciale positie in het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en accounting neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapportages op. Bij onze organisatie bieden we uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en de kans om onze financiële strategie positief te beïnvloeden. Aarzel niet en solliciteer vandaag nog voor deze boeiende functie!

Wat ga je doen? 
Als onderdeel van het financiële team van de Woningcorporatie spelen wij een cruciale rol in het hart van de organisatie. Onze focus ligt op het zorgvuldig verwerken en analyseren van financiële gegevens, waarbij transparantie en betrouwbaarheid voorop staan. Met onze expertise in boekhouding, rapportages en financiële controles zorgen we ervoor dat alle financiële processen soepel verlopen en voldoen aan wettelijke vereisten.

Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het analyseren, opstellen en beoordelen van voortgangs- en eindrapportages van vastgoedprojecten. Je zult rapportages opstellen en analyseren, waarbij de focus ligt op financiële data. Daarnaast bewaak je de financiële voortgang van projecten, signaleer je afwijkingen ten opzichte van het budget en bespreek je deze. Het is ook jouw taak om de projectenportefeuille te bewaken en opvallende ontwikkelingen te signaleren. Verder stel je projectverantwoordingen op voor externe subsidieverstrekkers en ben je verantwoordelijk voor het activeren van nieuwbouwprojecten.

Kortom, binnen deze rol speel je een essentiële rol in het waarborgen van de financiële gezondheid en transparantie van onze vastgoedprojecten.

Wie zijn wij? 
Bij onze woningcorporatie, met een uitgebreide portefeuille verspreid over diverse buurten in Amsterdam, staan we voor goed wonen voor iedereen. Wij geloven in diversiteit en inclusie en streven naar een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons werken en draag bij aan het realiseren van onze maatschappelijke missie!

Wat wordt er van jou verwacht? 

 • Een voltooide HBO/universitaire opleiding
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring
 • Goed vaardig zijn met Excel
 • Bewezen kennis en ervaring in het opstellen van voortgangsrapportages en eindrapportages voor projecten
 • Energiek, communicatief vaardig en gericht op klanttevredenheid
 • Een teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en graag ondersteunt 
 • Het vermogen om prioriteiten te stellen en creatief om te gaan met diverse situaties
 • Ervaring binnen de corporatiesector is een voordeel
 • Ervaring met Tobias AX wordt ook gewaardeerd

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een competitief salaris tussen € 4.088,- en € 5.376,- bruto in schaal I op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • Veel autonomie en verantwoordelijkheid in je rol;
 • Een fijne werkplek in een prachtig historisch gebouw, omringd door collega’s die jouw dagelijks vers bereide catering delen;
 • Flexibiliteit om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een reisbudget waarmee je op een duurzame manier naar het werk kunt reizen;
 • Mogelijkheden om je voortdurend te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, met ondersteuning van een loopbaancoach en toegang tot opleidingen via onze eigen ‘Woningcorporatie Academie’;
 • Een royale persoonlijk ontwikkelbudget waarmee je ook buiten onze georganiseerde trainingen aan je vaardigheden kunt werken.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor contracten, systemen en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij graag een uitdagende rol waarin je zowel met systemen werkt als in contact staat met gebruikers? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 - 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op