Senior Financieel Administratief Medewerker

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Wat ga je doen? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker met minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over goede kennis van financiële processen en systemen.

 • Verwerken en controleren van financiële gegevens zoals facturen, betalingen en bankafschriften
 • Opstellen en analyseren van financiële rapportages en budgetten
 • Het beheren van de crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting
 • Meedenken en verbetervoorstellen doen voor de financiële processen

Wie zijn wij? 
Samen met huurders en partners streeft de Woningcorporatie ernaar om het leven voor senioren te verrijken. We streven naar een divers aanbod aan woonmogelijkheden, met moderne woongemeenschappen en passende services, zodat elke huurder zijn of haar ideale woongevoel kan vinden. Ongeacht levensstijl, vitaliteit, culturele achtergrond, zorgbehoeften of financiële situatie. Het bevorderen van het woongenot van onze huurders gaat hand in hand met het geluk van onze medewerkers. Dit geldt zowel voor de medewerkers van de Woningcorporatie als voor de partners die in onze (zorg)gebouwen actief zijn.

Wat wordt er van je verwacht? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker met minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over goede kennis van financiële processen en systemen.

 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en werkt proactief
 • Je hebt een hands-onmentaliteit en weet van aanpakken
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op financieel gebied

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een gezellige en informele werksfeer met leuke collega’s

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor contracten, systemen en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij graag een uitdagende rol waarin je zowel met systemen werkt als in contact staat met gebruikers? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature: Senior Projectcontroller Deze woningcorporatie is op zoek naar een ervaren Senior Medewerker Projectadministratie om ons team te versterken. In deze rol vervul je een cruciale positie in het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en accounting neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapportages op. Bij onze organisatie bieden we uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en de kans om onze financiële strategie positief te beïnvloeden. Aarzel niet en solliciteer vandaag nog voor deze boeiende functie!

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 - 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op