Senior Financieel Administratief Medewerker

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Wat ga je doen? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker met minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over goede kennis van financiële processen en systemen.

 • Verwerken en controleren van financiële gegevens zoals facturen, betalingen en bankafschriften
 • Opstellen en analyseren van financiële rapportages en budgetten
 • Het beheren van de crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting
 • Meedenken en verbetervoorstellen doen voor de financiële processen

Wie zijn wij? 
Samen met huurders en partners streeft de Woningcorporatie ernaar om het leven voor senioren te verrijken. We streven naar een divers aanbod aan woonmogelijkheden, met moderne woongemeenschappen en passende services, zodat elke huurder zijn of haar ideale woongevoel kan vinden. Ongeacht levensstijl, vitaliteit, culturele achtergrond, zorgbehoeften of financiële situatie. Het bevorderen van het woongenot van onze huurders gaat hand in hand met het geluk van onze medewerkers. Dit geldt zowel voor de medewerkers van de Woningcorporatie als voor de partners die in onze (zorg)gebouwen actief zijn.

Wat wordt er van je verwacht? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerker met minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over goede kennis van financiële processen en systemen.

 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en werkt proactief
 • Je hebt een hands-onmentaliteit en weet van aanpakken
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op financieel gebied

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een gezellige en informele werksfeer met leuke collega’s

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Ben jij cijfermatig sterk en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Medewerker Stook- en servicekosten.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op