Projectontwikkelaar

Vacature: Projectontwikkelaar | Aantal uur 32-36 In samenwerking met jouw team zet je je in voor de missie om voldoende betaalbare woningen te realiseren en te moderniseren, en werk je aan het creëren van een thuis voor onze huurders. Het team neemt de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, de implementatie van energiebesparende maatregelen, en het moderniseren en onderhouden van bestaande woningen.

Wat ga je doen?
In jouw rol als Projectontwikkelaar lever je een bijdrage aan de portefeuillestrategie en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Je legt met name de nadruk op de initiatief- en ontwerpfase, evenals haalbaarheidsstudies. Zodra de uitvoeringsfase aanbreekt, draag je het project over aan je collega-projectcoördinator.

Je taken omvatten onder andere:

  • Het voorbereiden en leiden van projecten vanaf de initiatieffase tot de uitvoering, waarbij je het totale overzicht behoudt.
  • Het opstellen van randvoorwaarden voor risicobeheersing van verschillende projecten.
  • Het uitvoeren van scenarioanalyses tijdens de haalbaarheidsfase van projecten.
  • Medeverantwoordelijk zijn voor het verwerven van nieuwe grondposities.
  • Bijdragen aan het vastgoedbeleid, inclusief strategisch voorraadbeheer, inkoop- en aanbestedingsbeleid, technisch kwaliteitsbeleid en de portefeuillestrategie.

Wie zijn wij?
Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken

Wat wordt er van jou verwacht?
Je beschikt over een HBO/WO-opleiding in een relevante afstudeerrichting en hebt kennis van en ervaring met projectmanagement binnen de vastgoedsector. Je bent vertrouwd met en hebt ervaring in het uitvoeren van scenarioanalyses, het hanteren van vastgoedkengetallen en portefeuillemanagement.

Als uitstekende onderhandelaar ben je proactief en onderhoud je een relevant netwerk in de regio. Je hebt sterke relationele vaardigheden en een scherp zakelijk inzicht. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio en bent gedreven om meetbare resultaten te behalen. Als spil in de projecten ben je sterk in plannen en organiseren. Uiteraard blijf je op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen in het vakgebied vanuit een intrinsieke interesse.

Wat kan je van ons verwachten?
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op