Projectleider Nieuwbouwontwikkeling

Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo’n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren staan vol mooie uitdagingen, vooral op het gebied van nieuwbouw. Samen met onze onderaannemers willen ze onwikkelen naar een meer leidende rol als opdrachtgever.

Wat ga je doen?

In de komende jaren gaan we meer dan 200 nieuwe huizen bouwen, en daar hebben we een Projectleider Nieuwbouwontwikkeling voor nodig. Samen met je collega’s van Vastgoed zorg je ervoor dat de nieuwe wijken optimaal zijn voor het woongenot en de leefbaarheid van toekomstige huurders.

De projecten zijn gevarieerd: van appartementen tot eengezinswoningen en woningen voor speciale doelgroepen. Als Projectleider geef je zelfstandig vorm aan ontwikkelingsprojecten. Je kunt op verschillende momenten in het proces instappen en je bijdrage leveren met je technische kennis en ervaring.

Je begint met vooronderzoek, stelt businesscases op, organiseert participatie met (toekomstige) huurders en stakeholders, en coördineert vergunningstrajecten. Ook bewaak je de planning, het budget en de kwaliteit van het project. Je houdt voortdurend toezicht op de bouw en grijpt direct in als dat nodig is.

Daarnaast lever je rapportages en verzamel je informatie voor managementvergaderingen. Je houdt het planbord met alle lopende en toekomstige activiteiten up-to-date, zodat we altijd weten waar we staan en wat er moet gebeuren op korte en middellange termijn.

De afdeling Technische Zaken is een klein team, dus we zijn flexibel en helpen elkaar, ook als het buiten je takenpakket valt. Kortom, een veelzijdige functie waarin je van begin tot eind verantwoordelijk bent voor jouw project.

 

Wie zijn wij?

Deze corporatie is echt betrokken bij de samenleving. Daarom zetten ze zich in voor meer diversiteit binnen de organisatie. Teams die divers zijn samengesteld, presteren over het algemeen beter. Ze streven naar een open cultuur waarin ieders unieke talent de ruimte krijgt.

Voor hun betekent diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Het gaat ook om de diverse kwaliteiten, werkstijlen en denkwijzen van mensen. Ze willen dat de organisatie een weerspiegeling is van de samenleving met al haar diversiteit.

 

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt idealiter een Hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde, Projectontwikkeling of Vastgoed, of je hebt al veel ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in de vastgoedbranche, zoals bij een woningcorporatie, ontwikkelaar, gemeente of adviesbureau, zou perfect zijn, maar is niet strikt noodzakelijk.

Een persoonlijke interesse in duurzaamheid in de bouw is belangrijk, en je houdt je vakkennis op dit gebied up-to-date. Je bent een goede communicator, zowel mondeling als schriftelijk, en je kunt verschillende partijen verbinden en motiveren om deel te nemen. Je begrijpt wanneer het nodig is om huurders te betrekken of te informeren. Je bent oplossingsgericht en werkt goed volgens processen en projectmatig (met aandacht voor targets en deadlines).

Integriteit, gevoeligheid voor de omgeving en het vermogen om draagvlak te creëren zijn voor ons belangrijke eigenschappen. Het hebben van actuele kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de omgevingswet, bouwbesluiten en Uniforme Administratieve Voorwaarden, is een pluspunt. Als je deze kennis nog niet hebt, ben je bereid om dit eigen te maken.

 

Wat kan je van ons verwachten?

  • Informele, hartelijke en professionele organisatie die streeft naar continue verbetering van dienstverlening, klantgerichtheid en efficiency in werkprocessen.
  • Open voor ontwikkeling en mogelijkheden tot hybride werken voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Salarisindicatie in schaal I/J, variërend van €3.870,00 tot €5.897,00 bruto per maand, conform CAO Woondiensten, afhankelijk van ervaring en leeftijd.
  • Start met een jaarcontract en uitzicht op een vast contract.
  • Flexibele arbeidsduur (36 uur per week) en bespreekbare werktijden.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: 8% vakantietoeslag, 2% eindejaarsuitkering en een persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget van €900,00 per kalenderjaar (bij een 36-urige werkweek).

 

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op