Projectleider Nieuwbouw

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Wat ga je doen?

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering
 • Je stuurt het projectteam aan en zorgt voor een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen
 • Je bewaakt de planning, budgetten en kwaliteit van de projecten
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle stakeholders en zorgt voor een goede communicatie
 • Je houdt rekening met duurzaamheid en innovatie in de projecten
 • Je rapporteert aan de directie over de voortgang van de projecten

Waar kom je te werken?

Deze woningcorporatie is een toonaangevende speler in de regio, gericht op het bieden van hoogwaardige huisvesting aan diverse doelgroepen. Als maatschappelijke onderneming streven ze naar betaalbare woningen van goede kwaliteit, met speciale aandacht voor de behoeften van huurders.De visie is gericht op het creëren van leefbare en duurzame wijken, waarin mensen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ze geloven in samenwerking, solidariteit en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun vastgoed en de gemeenschappen die ze bedienen.De strategie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het woningaanbod, het bevorderen van sociale cohesie en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving. Ze streven naar een evenwichtige mix van woningen, passend bij de behoeften van huurders en de lokale marktomstandigheden.Door voortdurend in gesprek te blijven met belanghebbenden, waaronder huurders, gemeenten en andere partners, streven ze naar de dienstverlening te verbeteren en de doelen te bereiken. Samen bouwen ze aan een betere toekomst voor iedereen in de regio.

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Bouwkunde, Vastgoed of vergelijkbaarJe hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager in de nieuwbouwsector
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken
 • Je bent communicatief sterk en hebt een hands-on mentaliteit
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een projectteam 
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en hebt een proactieve houding
 • Je hebt oog voor duurzaamheid en innovatie in projecten

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele en dynamische organisatie
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en ruime opleidingsmogelijkheden
 • Een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. Wij kijken uit naar je reactie!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Vacature: Bouwmanager Nieuwbouw Ben jij gepassioneerd over het managen van projecten en het omzetten van ideeën voor woongebouwen naar concrete realiteit binnen de vastgestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op