Projectleider Infra

Draag jij bij aan het verbeteren van ondergrondse infrastructuren? Dan is de rol van Projectmanager een mooie kans voor jou!Ben jij een ervaren Projectmanager met een passie voor Infrastructuur? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de watersector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verden is op zoek naar een Projectmanager Infra om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van infrastructurele projecten. Je werkt nauw samen met verschillende interne en externe stakeholders om ervoor te zorgen dat projecten op tijd, binnen budget en volgens de gestelde kwaliteitsnormen worden opgeleverd.

De opdrachtgever is een toonaangevende speler die zich voornamelijk bezig houdt met ondergrondse infra, waarbij de focus vooral ligt op drinkwater.

Gewenste kwalificaties en ervaring:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager in de infrastructuurbranche
  • Ervaring met het managen van multidisciplinaire projecten
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk probleemoplossend vermogen
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de infrastructuurbranche

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische en innovatieve organisatie
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Projectmanager Infra bij Evides in Rotterdam

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu voor de functie van Projectmanager Infra! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.  

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van infrastructuur, techniek of elektra? Heb jij een passie voor coördinatie en ben je op zoek naar een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris? Dan is Verden op zoek naar jou!

Ben jij een creatieve geest met een passie voor ondergrondse infrastructuur? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze klanten? Dan is deze functie iets voor jou!

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met kennis van ondergrondse infrastructuur op het gebied van elektra en gas? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren projectcoördinator met een sterke focus op toezicht en kwaliteit? Wil jij graag werken voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van water en energie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op