Projectleider Duurzaamheid

Vacature: Projectleider Duurzaamheid | Aantal uur: 32-36 In de rol van Projectleider Duurzaamheid ben jij degene die duurzame projecten binnen onze vastgoedportefeuille ontwikkelt en implementeert. Je speelt een essentiële rol in het stimuleren van milieubewuste initiatieven en draagt actief bij aan het behalen van onze duurzaamheidsdoelen.

Wat ga je doen? 
Als Projectleider Duurzaamheid ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van projecten die gericht zijn op het verduurzamen van onze woningvoorraad. Je coördineert en begeleidt deze projecten van begin tot eind, waarbij nauwe samenwerking met interne en externe belanghebbenden van groot belang is. Je hebt oog voor innovatieve oplossingen en draagt bij aan de ontwikkeling van duurzaam beleid.

Jouw verantwoordelijkheden:

Projectplanning en uitvoering: Ontwikkel en beheer duurzaamheidsprojecten binnen de vastgestelde planning en budgetten. Onderhouden van relaties met interne en externe belanghebbenden, zoals overheden, aannemers en bewoners. 
Geeft advies over duurzaamheidsinitiatieven en implementeer effectieve strategieën om energie-efficiëntie en milieubewuste praktijken te bevorderen. Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in duurzame technologieën en draag bij aan de implementatie van innovatieve oplossingen. Stelt gedetailleerde rapporten op over de voortgang en resultaten van duurzaamheidsprojecten voor het management. Jouw profiel:


Wie zijn wij? 
De corporatie voor wonen in de Bollenstreek en beheert bijna 12.000 woningen en is toegewijd aan het bieden van passende en betaalbare huizen voor mensen die op zoek zijn naar een thuis. Wij streven ernaar woningen te creëren waarin onze huurders een plek vinden om een eigen thuis te bouwen, een stabiele basis in hun leven. Ons werk bij de Corporatie is gebaseerd op openheid en nabijheid. Wij streven ernaar een verantwoordelijke rol te vervullen door het creëren van een gezonde, veilige en prettige woon- en werkomgeving. Deze toewijding aan kwaliteit en welzijn komt tot uiting in onze kernwaarden, die actief worden gedeeld met zowel huurders als collega’s.

Wat wordt er van jou verwacht? 

  • Werk- en denkniveau is HBO Bouwkunde
  • Kennis en ervaring met projectmanagement, verduurzaming, aanbesteding, architectuur, RO-procedures en bouwkosten
  • Hebt kennis van de gebouwde omgeving en de wet- en regelgeving 
  • Communicatieve vaardigheden 

Wat kan je van ons verwachten? 
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op