Procesregisseur

Als procesregisseur speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van slachtoffers van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat ga je doen?

Je taken omvatten onder andere het voeren van gesprekken met slachtoffers in acute onveiligheid, samenwerken met verschillende teams en instanties zoals het Crisis Interventieteam Jeugdbescherming, en het coördineren van integrale aanpakken om de veiligheid van gezinnen te waarborgen.Het vereist een combinatie van snel handelen, flexibiliteit, samenwerkingsvaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet in staat zijn om belangrijke beslissingen te nemen en te zorgen voor een transparante en open aanpak in de aanpak van onveiligheid. Als je geïnteresseerd bent in deze functie en graag een bijdrage wilt leveren aan het stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling, lijkt dit zeker een geschikte baan voor jou. Het biedt een dynamische werkomgeving waarin je dagelijks impact kunt maken en het verschil kunt maken in het leven van mensen die te maken hebben met deze ernstige problemen.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Binnen deze functie kom je via Verden te werken bij; een organisatie in Rotterdam die verantwoordelijk is voor de behandeling van meldingen, plegen van interventies en/of zorgen dat er hulpverlening wordt ingezet rond huiselijk geweld en/of kindermishandeling.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (Social Work, pedagogiek, MWD of vergelijkbaar);
  • SKJ geregistreerd of de mogelijkheid deze te behalen;
  • Kunnen omgaan met weerstand.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Schaal 10 conform jeugdzorg cao;
  • Opleidingstraject Verden;
  • 8% vakantiegeld;
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris.

Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. Wil je hier meer over weten? Druk dan op de solliciteer knop!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Raak jij enthousiast van het idee dat je als begeleider een grote rol speelt in behandeling en begeleiding van cliënten tussen de 13 en 23 jaar oud? Lees dan snel verder!

Word jij enthousiast van het idee om als begeleider jongeren en hun gezinnen te ondersteunen, zodat ze samen weer de regie over hun leven kunnen nemen? Lees dan snel verder.

Ga jij aan op op behandeling van stoornissen en op een gezonde en veilige terugkeer van de patiënten in onze maatschappij, lees dan snel verder.

Ben jij een enthousiaste consulent Wmo die met jouw expertise in het sociaal domein en hands-on-mentaliteit het verschil kan maken? Lees dan gauw verder.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op