Preventiemedewerker Jeugd

Als preventiemedewerker jeugd werk je in omgeving Den Haag. Je ontwikkelt en begeleidt groepsinterventies voor jongeren vanaf 12 jaar, zowel online als offline. Lijkt dit jou interessant? Lees dan snel verder!

Als preventiemedewerker jeugd ontwikkel je groepsinterventies op basis van signalen uit de wijk (huisartsen, politie, welzijnswerk, collega’s) en focust op thema’s als (v)echtscheidingen en eenzaamheid. Je organiseert en voert interventies uit, waarbij je diverse belanghebbenden betrekt en schakelt tussen welzijn en hulpverlening om interventies af te stemmen op de wijkbehoefte. Hier krijg jij de vrijheid om een krachtige preventieve aanpak te ontwikkelen zodat jeugdigen, gezinnen en de wijk perspectief ervaren.

In de functie als preventiemedewerker jeugd kom je via Verden te werken bij een van de grootste organisaties in Den Haag. Ze beschikken over verschillende teams in Den Haag waar je als jeugd- en gezinsprofessional aan de slag kan. Er is ook een gedragswetenschapper beschikbaar om mee te sparren.

  • Je hebt een relevant en afgerond hbo-diploma. Denk aan bijvoorbeeld Pedagogiek, Social Work (profiel Jeugd), SPH, MWD.
  • Een maandsalaris tussen € 3.068 en € 4.547 op basis van 36 uur per week. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en het aantal uren dat je per week werkt;
  • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
  • Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Raak jij enthousiast van het idee dat je als begeleider een grote rol speelt in behandeling en begeleiding van cliënten tussen de 13 en 23 jaar oud? Lees dan snel verder!

Word jij enthousiast van het idee om als begeleider jongeren en hun gezinnen te ondersteunen, zodat ze samen weer de regie over hun leven kunnen nemen? Lees dan snel verder.

Ga jij aan op op behandeling van stoornissen en op een gezonde en veilige terugkeer van de patiënten in onze maatschappij, lees dan snel verder.

Ben jij een enthousiaste consulent Wmo die met jouw expertise in het sociaal domein en hands-on-mentaliteit het verschil kan maken? Lees dan gauw verder.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op