Gezinscoach

Werk jij graag met gezinnen en ondersteun je hen graag op weg naar een veilige en gezonde leefomgeving? Lees dan snel verder!

In de functie als gezinscoach kom je via Verden te werken bij een van de grootste jeugdzorgorganisaties van Noord-Holland. Ze beschikken over verschillende teams in Amsterdam waar je als gezinscoach aan de slag kan. Er is ook een gedragswetenschapper beschikbaar om mee te sparren.

Als gezinscoach krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze adviseur Robin Arain, bereikbaar op 06-57726140

In de functie als jeugd- en gezinsprofessional kom je via Verden te werken bij een van de grootste organisaties in Noord-Holland. Ze beschikken over verschillende teams in Rotterdam waar je als jeugd- en gezinsprofessional aan de slag kan. Er is ook een gedragswetenschapper beschikbaar om mee te sparren

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (Social Work, Pedagogiek of vergelijkbaar);
  • Je bent in staat om naar het hele gezinssysteem te kijken;
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister jeugdzorg (SKJ) of bent bereid je te registreren.
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Schaal 10 conform jeugdzorg cao;
  • Opleidingstraject Verden.
  • 8% vakantiegeld
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op