Opzichter Dagelijks Onderhoud

Vacature: Opzichter Dagelijks Onderhoud | Aantal uur: 28 – 36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Dagelijks Onderhoud.

Wat ga je doen? 
Als Opzichter Dagelijks Onderhoud ben jij een vakman in hart en nieren! Met jouw precisie houd je toezicht op de uitvoering van zowel dagelijks als contractueel onderhoud, uitgevoerd door diverse vakmensen voor de bewoners van onze woningcorporatie. Aangezien kwaliteit hoog in het vaandel staat bij deze woningcorporatie en huurderstevredenheid van groot belang is, voer je tevens inspecties uit in reactie op reparatieverzoeken. Dit betekent dat je frequent contact hebt met onze huurders. Het handhaven van een strakke planning is cruciaal, daarom zoeken we een kandidaat met sterke organisatorische vaardigheden die graag voor de deadlines werkt.

Wij zijn wij? 
Wij hebben een diepgaande betrokkenheid bij onze inwoners in Zuid-Holland. Onze inzet richt zich op het creëren van een inclusieve stad, waar ruimte is voor iedereen en waar de waarde van elk individu wordt erkend. Samen met bewoners en andere belanghebbenden verrichten wij ons werk. Wij zijn actief betrokken en werken op een professionele wijze samen. Met gerichte doelstellingen, vakkundigheid en proactieve bijdragen streven wij ernaar om op onze eigen manier een inclusieve stad te bevorderen. Omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een huis en een thuis, zetten wij ons specifiek in voor huisvesting van mensen met beperkte financiële middelen of een kwetsbare positie.

Wat wordt er van je verwacht? 
Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature: 

  • Minimaal een mbo-opleiding afgerond richting bouwkunde
  • Je hebt ervaring in een gelijkwaardige functie bij een woningcorporatie.

Wat kan je van ons verwachten? 
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  • Begeleiding van ervaren coaches:
  • Mogelijkheden voor opleiding en training:
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Projectmanager Renovatie om ons team in Amsterdam te versterken. Als Projectmanager Renovatie ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van renovatieprojecten binnen onze woningcorporatie. Met jouw kennis en expertise op het gebied van renovaties zorg je ervoor dat onze woningen worden verbeterd en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ervaren Projectontwikkelaar Vastgoed om ons team te versterken. Als Projectontwikkelaar Vastgoed bij deze woningcorporatie krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend bedrijf in de vastgoedsector.

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider met een passie voor de bouw? Wil jij werken bij een toonaangevende woningcorporatie in het bruisende Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op