Opzichter Dagelijks Onderhoud

Vacature: Opzichter Dagelijks Onderhoud | Aantal uur: 28 – 36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Dagelijks Onderhoud.

Wat ga je doen? 
Als Opzichter Dagelijks Onderhoud ben jij een vakman in hart en nieren! Met jouw precisie houd je toezicht op de uitvoering van zowel dagelijks als contractueel onderhoud, uitgevoerd door diverse vakmensen voor de bewoners van onze woningcorporatie. Aangezien kwaliteit hoog in het vaandel staat bij deze woningcorporatie en huurderstevredenheid van groot belang is, voer je tevens inspecties uit in reactie op reparatieverzoeken. Dit betekent dat je frequent contact hebt met onze huurders. Het handhaven van een strakke planning is cruciaal, daarom zoeken we een kandidaat met sterke organisatorische vaardigheden die graag voor de deadlines werkt.

Wij zijn wij? 
Wij hebben een diepgaande betrokkenheid bij onze inwoners in Zuid-Holland. Onze inzet richt zich op het creëren van een inclusieve stad, waar ruimte is voor iedereen en waar de waarde van elk individu wordt erkend. Samen met bewoners en andere belanghebbenden verrichten wij ons werk. Wij zijn actief betrokken en werken op een professionele wijze samen. Met gerichte doelstellingen, vakkundigheid en proactieve bijdragen streven wij ernaar om op onze eigen manier een inclusieve stad te bevorderen. Omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een huis en een thuis, zetten wij ons specifiek in voor huisvesting van mensen met beperkte financiële middelen of een kwetsbare positie.

Wat wordt er van je verwacht? 
Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature: 

  • Minimaal een mbo-opleiding afgerond richting bouwkunde
  • Je hebt ervaring in een gelijkwaardige functie bij een woningcorporatie.

Wat kan je van ons verwachten? 
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden:
  • Begeleiding van ervaren coaches:
  • Mogelijkheden voor opleiding en training:
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Coördinator Dagelijks Onderhoud Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een team dat zich inzet voor het beheer van onze woningen? Bij onze afdeling Dagelijks Onderhoud staat de tevredenheid van onze huurders voorop. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, wij staan altijd klaar. Als Coördinator Dagelijks Onderhoud kom je dagelijks verschillende taken tegen, van dringende meldingen tot routineklussen. Samen met je collega's werk je aan het oplossen van problemen en het creëren van een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze huurders. Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons team? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan en zet je talenten in!

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op