Opzichter bij een Woningcorporatie

Vacature: Opzichter bij een Woningcorporatie Heb je zin in een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een team dat zich met passie inzet voor het onderhoud van onze woningen? Bij ons draait alles om het tevreden houden van onze huurders. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, wij staan altijd klaar om te helpen. Als Opzichter krijg je te maken met een breed scala aan taken. Van het snel reageren op brandmeldingen tot het uitvoeren van routinematige reparaties, geen dag is hetzelfde. Samen met een team van toegewijde collega’s zorg je ervoor dat onze huurders in een veilige en comfortabele omgeving kunnen wonen.

Wat ga je doen? 
Als Opzichter speel je een cruciale rol binnen ons team van 10 collega’s, waarbij je verantwoordelijk bent voor het toezicht op dagelijks en contractueel onderhoud. Je werkt nauw samen met huurders, de woningcorporatie en aannemers, waardoor je direct bijdraagt aan het woongenot van onze bewoners.

Een belangrijk deel van je werkzaamheden omvat het voorbereiden, uitbesteden, begeleiden en opvolgen van service-, reparatie- en verhuisonderhoud. Daarnaast voer je technische inspecties uit en lever je waardevolle input voor de jaarbegroting, MJOP en Complexplannen. Je bent constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, waarbij je oog hebt voor de behoeften en ervaringen van onze klanten.

De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden houdt je scherp in de gaten, en je speelt een actieve rol in de ontwikkeling van kwaliteitsmetingen en evaluaties. Na onderhoudswerkzaamheden boven €1.500,- of na complexe klachten controleer je elke woning en bedrijfsruimte. Facturen van derden behandel je zorgvuldig en je tekent prestatieverklaringen. Ook lever je input aan de Supervisors DO voor functionerings- en beoordelingsgesprekken met de servicemonteurs.

Wat betreft ARBO- en VCA-zaken draag je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeringsproces. Je behandelt vragen en brieven van bewoners met betrekking tot reparatie- en serviceonderhoud, ZAV en HUCO, en stelt eventuele schadenota’s op bij rekening van de huurder. Bovendien ben je een essentieel lid van de calamiteitendienst, wat jouw rol nog veelzijdiger maakt en je bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van onze huurders.

Wie zijn wij? 
Deze woningcorporatie staat midden in de stad, zowel letterlijk als figuurlijk, en heeft een scherp oog voor mensen: onze huurders, partners en collega’s. We streven ernaar een afspiegeling te zijn van de maatschappij en hechten veel waarde aan diversiteit en inclusie.

Als werkgever koesteren we een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een cultuur van leren, waarbij we gezamenlijk werken aan het toegankelijk houden van goed wonen voor iedereen. Wij omarmen onze verantwoordelijkheden en committeren ons aan de uitdagingen die onze bewoners en onszelf na aan het hart liggen.

Wat wordt er van jou verwacht? 

 • Minstens enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij je stevig in je schoenen hebt gestaan.
 • Flexibele inzetbaarheid, met de nadruk op verantwoordelijkheid voor de productgerichte dienstverlening van de afdeling Dagelijks Onderhoud.
 • Klantvriendelijkheid, zelfstandigheid, initiatiefrijkheid, representativiteit, behulpzaamheid, eerlijkheid, een positieve instelling, betrokkenheid en het vermogen om goed om te gaan met conflictsituaties.
 • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding bij voorkeur in bouwkunde, met extra kennis van asbestherkenning.

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een salaris tussen € 3.748 en € 4.727 bruto in schaal H op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur.
 • Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen je functie.
 • Er bestaat de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • Wij ondersteunen duurzaam woon-werkverkeer met een reisbalans.
 • Er is ruimte voor voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder begeleiding van een loopbaancoach en opleidingen.
 • Je werkt op een aangename locatie in een prachtig historisch pand, omgeven door vriendelijke collega’s.
 • Je hebt een aanzienlijk budget voor persoonlijke ontwikkeling, waarmee je ook buiten onze interne trainingen aan jezelf kunt werken.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Coördinator Dagelijks Onderhoud Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een team dat zich inzet voor het beheer van onze woningen? Bij onze afdeling Dagelijks Onderhoud staat de tevredenheid van onze huurders voorop. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, wij staan altijd klaar. Als Coördinator Dagelijks Onderhoud kom je dagelijks verschillende taken tegen, van dringende meldingen tot routineklussen. Samen met je collega's werk je aan het oplossen van problemen en het creëren van een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze huurders. Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons team? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan en zet je talenten in!

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op