Medewerker Veilig Thuis

Ben jij op zoek naar een uitdagende en belangrijke functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van gezinnen in Midden-Holland? Dan ben jij misschien wel de medewerker Veilig Thuis die wij zoeken voor 28 tot 36 uur per week!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Veilig Thuis ben je verantwoordelijk voor het opvangen, begeleiden en ondersteunen van gezinnen waar huiselijk geweld en kindermishandeling speelt. Je voert gesprekken met de betrokken gezinsleden en andere betrokken partijen, zoals hulpverleners en instanties. Daarnaast stel je samen met het gezin een plan van aanpak op en voer je de benodigde interventies uit. Je werkt nauw samen met je collega’s en andere professionals om de veiligheid van het gezin te waarborgen.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van Sociaal Werk, Pedagogiek of vergelijkbaar;
  • Kennis van en ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling;
  • Ervaring met het voeren van gesprekken en het opstellen van plannen van aanpak;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • In het bezit van een SKJ-registratie (of de mogelijkheid om deze te behalen);
  • In het bezit van een rijbewijs en beschikbaarheid van eigen vervoer.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en betrokken team;
  • Een salaris conform de CAO Sociaal Werk, bij een volledige werkweek zijnde 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een prettige en collegiale werksfeer. Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen;

Nieuwsgierig na deze prachtige positie als teamleider? 

Neem contact op met: Ramon Verkleij | +31 6 57 84 22 30 | Verden – Purpose Driven People | Adviseur Sociaal Domein

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je het verschil kunt maken voor de jeugd in jouw wijk? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken jeugd? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd en gezinnen? Solliciteer dan direct!

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor het werken met gezinnen? Wil je graag werken voor een mooie welzijnsorganisatie in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op