Medewerker Veilig Thuis

Ben jij op zoek naar een uitdagende en belangrijke functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van gezinnen in Noord-Holland? Dan ben jij misschien wel de medewerker Veilig Thuis die wij zoeken voor 28 tot 36 uur per week!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Veilig Thuis ben je verantwoordelijk voor het opvangen, begeleiden en ondersteunen van gezinnen waar huiselijk geweld en kindermishandeling speelt. Je voert gesprekken met de betrokken gezinsleden en andere betrokken partijen, zoals hulpverleners en instanties. Daarnaast stel je samen met het gezin een plan van aanpak op en voer je de benodigde interventies uit. Je werkt nauw samen met je collega’s en andere professionals om de veiligheid van het gezin te waarborgen.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn.

Wat wordt er van jou verwacht?

– Afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van Sociaal Werk, Pedagogiek of vergelijkbaar;

– Kennis van en ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling;

– Ervaring met het voeren van gesprekken en het opstellen van plannen van aanpak;

– Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

– In het bezit van een SKJ-registratie (of de mogelijkheid om deze te behalen);

– In het bezit van een rijbewijs en beschikbaarheid van eigen vervoer.


Wat kan je van ons verwachten?

– Een uitdagende functie binnen een dynamisch en betrokken team;

– Een salaris conform de CAO Sociaal Werk, Bij de functie hoort een salaris van maximaal € 5247,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een volledige werkweek zijnde 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen;

– 8% vakantiegeld;

– Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris;

– Een contract voor onbepaalde tijd;

– Een prettige en collegiale werksfeer.

– Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij bijdragen aan een veilige thuissituatie voor onze cliënten? Neem dan contact op met ons en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Medewerker Veilig Thuis! 

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Werk jij graag mee aan goede zorg voor en ondersteuning van jongeren en hun gezin? en doe je dit het liefst in de rol van gezinscoach? Druk dan op de solliciteerknop!

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Ben jij een communicatief vaardige professional met een passie voor jeugdhulp? Wil jij Haagse kinderen helpen de beste jeugdhulp te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op