Medewerker Vastgoed | 32 tot 36 uur per week

Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden, gecombineerd met vastgoed- of bouwkundige kennis? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als technisch administratief medewerker.

Wat ga je doen?

Ontvang en coördineer reparatieverzoeken van huurders, ga een stap verder om hun vragen te beantwoorden en zorg voor tevredenheid. Je bent de schakel tussen bewoners en aannemers, en speelt een brede rol in het vastgoedteam. Ondersteun bij zowel niet-planmatig als planmatig onderhoud, renovaties en nieuwbouwprojecten. Beheer de groepsmailbox, handel e-mails zelfstandig af, organiseer overleggen, notuleer, stel bewonersbrieven op en houd systemen up-to-date. Draag bij aan een efficiëntere werkwijze en de afhandeling van facturen. Jouw veelzijdige rol maakt deze baan dynamisch en uitdagend!

Wie zijn wij?

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  

–    Minimaal een MBO opleiding afgerond
–    Je hebt ervaring binnen de woningbouwcorporatie, aannemersbedrijf of de makelaardij.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Projectmanager Renovatie om ons team in Amsterdam te versterken. Als Projectmanager Renovatie ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van renovatieprojecten binnen onze woningcorporatie. Met jouw kennis en expertise op het gebied van renovaties zorg je ervoor dat onze woningen worden verbeterd en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ervaren Projectontwikkelaar Vastgoed om ons team te versterken. Als Projectontwikkelaar Vastgoed bij deze woningcorporatie krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend bedrijf in de vastgoedsector.

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider met een passie voor de bouw? Wil jij werken bij een toonaangevende woningcorporatie in het bruisende Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op