Medewerker stook en servicekosten | 36 uur per week

Ben jij cijfermatig sterk en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Medewerker Stook- en servicekosten.

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Grijp dan nu jouw kans! Door het vertrek van een gewaardeerde collega zijn we voor een middelgrote woningcorporatie in Utrecht op zoek naar jou om het team te versterken op het gebied van stook- en servicekosten.

Het betreft een hecht team van 15 collega’s, gedreven door sociale betrokkenheid en ambitie. De teammanager waardeert zelfstandigheid en vooruitstrevendheid enorm. Samen streven ze ernaar om de afdeling naar nieuwe hoogten te tillen.

De woningcorporatie heeft de behoefte aan een professional met uitstekende ICT-vaardigheden, die tevens een coachende en meedenkende rol kan vervullen om het team te versterken.

Wie zijn wij?

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  –    Minimaal een MBO opleiding afgerond-    Je hebt ervaring in een gelijkwaardige functie bij een woningcorporatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Ben jij cijfermatig sterk en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Allround financieel medewerker.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Ben jij een gedreven en ervaren administratief talent met affiniteit voor het verwerken van huurcontracten, aanvragen en alle administratieve processen binnen een woningcorporatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op