Medewerker KCC

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Klantenservicemedewerker voor onze woningcorporatie in Utrecht. Als Klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en zorg je voor een optimale dienstverlening. Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders en beantwoordt vragen over onder andere huurzaken, reparatieverzoeken en overige zaken omtrent wonen;
 • Je verstrekt informatie over beschikbare woningen en begeleidt huurders bij het inschrijvingsproces;
 • Je registreert en verwerkt klantgegevens in ons systeem;
 • Je plant afspraken in voor bezichtigingen en reparaties;
 • Je handelt klachten en meldingen af en zorgt voor een snelle en correcte oplossing;
 • Je signaleert knelpunten en denkt mee over verbeteringen in onze dienstverlening.

Waar ga je werken?

Deze woningcorporatie is een toonaangevende speler in de regio, gericht op het bieden van hoogwaardige huisvesting aan diverse doelgroepen. Als maatschappelijke onderneming streven ze naar betaalbare woningen van goede kwaliteit, met speciale aandacht voor de behoeften van huurders.De visie is gericht op het creëren van leefbare en duurzame wijken, waarin mensen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ze geloven in samenwerking, solidariteit en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun vastgoed en de gemeenschappen die ze bedienen.De strategie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het woningaanbod, het bevorderen van sociale cohesie en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving. Ze streven naar een evenwichtige mix van woningen, passend bij de behoeften van huurders en de lokale marktomstandigheden.Door voortdurend in gesprek te blijven met belanghebbenden, waaronder huurders, gemeenten en andere partners, streven ze naar de dienstverlening te verbeteren en de doelen te bereiken. Samen bouwen ze aan een betere toekomst voor iedereen in de regio.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding;
 • Affiniteit met de vastgoedsector en kennis van huurzaken;
 • Flexibele instelling en stressbestendig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 •  Een salaris tussen de € 3.226,- en € 4.278,- (schaal G cao woondiensten) + een eindejaarsuitkering.
 • Begeleiding van ervaren coaches;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar ons op, wij kijken uit naar je reactie!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Vacature: Business Controller | Aantal uur: 32-36 Als Business Controller ben je niet alleen een cruciale schakel binnen teams zoals klantadvies en Wonen & Verhuur, maar ook een waardevol aanspreekpunt voor stafafdelingen of ESG-gerelateerde zaken, afhankelijk van overleg. Je gaat verder dan het opstellen van financiële rapportages; je creëert toekomstgerichte management- en stuurinformatie. Regulier overleg met teamcoördinatoren en de manager staat centraal, waarbij gezamenlijk doelen, KPI's, en strategieën worden besproken. Je gaat dieper in op de echte informatiebehoefte achter elke vraag en speelt een actieve rol in het identificeren van kansen en bedreigingen. Je onderscheidt je door niet alleen advies te geven, maar ook door kritisch na te denken over de meest effectieve en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Jouw betrokkenheid en proactieve houding dragen bij aan een doelgerichte aanpak van zakelijke uitdagingen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op