Medewerker Contractbeheer

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het jaarlijkse programma voor Vraag Gestuurd Onderhoud. Hierbij stel je gedetailleerde werkomschrijvingen, bestekken en deelbegrotingen op voor de vervanging van elementen in woningen en je zorgt ervoor dat deze werken worden uitgevoerd via een aanbestedingsprocedure. Je registreert woningaanpassingen en zorgt voor het bijwerken van de woningadministratie. Bovendien onderhoud je contacten met bewoners, installatiebedrijven en aannemers.

Deze woningcorporatie is een maatschappelijke onderneming die hoogwaardige en betaalbare huisvesting biedt. Als Toegelaten Instelling volgens de Woningwet en het Besluit Toegelaten Instellingen Volkshuisvesting (BTIV), streven we naar comfortabel wonen voor doelgroepen van het volkshuisvestelijke beleid, inclusief delen van de lage middeninkomens. We zijn lokaal verankerd en werken samen met gemeenschappen om sterke wijken te creëren.Onze visie richt zich op het bouwen van betaalbare en beschikbare woningen, met aandacht voor technische, duurzame en sociale aspecten. We zijn toegewijd aan samenwerking, solidariteit, ondernemerschap en eigenaarschap, en hanteren rentmeesterschap als leidend principe.Onze ondernemingskoers voor de periode 2022-2026 benadrukt onze inzet voor leefbare wijken, passende woonlasten, duurzame woningen, passende huisvesting en betrokken dienstverlening. We streven naar uitbreiding van ons woningaanbod om bij te dragen aan de regionale woningnood, met een focus op zowel sociale huurwoningen als woningen voor middeninkomens. We hebben input ontvangen van verschillende belanghebbenden bij het vormgeven van deze koers en zijn hen erkentelijk voor hun bijdrage. Wil je meer weten over onze plannen? Lees het volledige document naast dit bericht.

Wie ben jij?

 • Je gebruikt graag je technische kennis om ervoor te zorgen dat installaties en woningen goed functioneren. Het afsluiten en beheren van duidelijke contracten met leveranciers spreekt je aan, en je waarborgt nauwgezet de naleving ervan met oog voor detail; 
 • Je rapportages zijn volledig en precies, en je neemt graag initiatief; 
 • Je kunt goed samenwerken en zelfstandig werken;
 • Nauwkeurig en precies;
 • Proactief en besluitvaardig; 
 • Klantgericht en servicegericht;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Ervaren en sterk in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie;
 • Afgeronde MBO- of HBO-opleiding Bouwkunde.

Dit is wat we je te bieden hebben

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding van ervaren coaches;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op