Junior Adviseur Circulariteit

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor duurzaamheid en circulariteit? Wil jij bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet? Dan is Verden op zoek naar jou! Wij zijn een toonaangevend adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en circulariteit en zijn op zoek naar een Junior Adviseur Circulariteit om ons team te versterken.

Als Junior Adviseur Circulariteit ben je medeverantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten op het gebied van circulaire economie. Je zult je bezighouden met het analyseren van circulariteit in de gehele keten en het identificeren van mogelijkheden voor het implementeren van circulaire oplossingen. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van rapporten en het geven van presentaties aan klanten. Je werkt nauw samen met ervaren adviseurs en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van circulariteit.
Verden is een adviesbureau dat zich richt op het verduurzamen, onze opdrachtgever is gericht op het creëren van circulaire oplossingen. Wij geloven dat de overgang naar een circulaire economie essentieel is voor een duurzame toekomst en helpen onze klanten om deze transitie te realiseren. Het team bestaat uit ervaren professionals met een passie voor duurzaamheid en circulariteit.

– Afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Civiele Techniek, Bouwkunde, Circulaire economie of een vergelijkbare studie
– Affiniteit met duurzaamheid en circulariteit, bouw en civiele techniek
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Analytisch en probleemoplossend vermogen
– Teamspeler met een proactieve houding
– Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

– Een uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
– Een marktconform salaris
– Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
– Een inspirerende werkomgeving met gemotiveerde collega’s

Ben jij de Junior Adviseur Circulariteit die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog je cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!  

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider met een passie voor de bouw? Wil jij werken bij een toonaangevende woningcorporatie in het bruisende Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Projectmanager Renovatie om ons team in Amsterdam te versterken. Als Projectmanager Renovatie ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van renovatieprojecten binnen onze woningcorporatie. Met jouw kennis en expertise op het gebied van renovaties zorg je ervoor dat onze woningen worden verbeterd en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ervaren Projectontwikkelaar Vastgoed om ons team te versterken. Als Projectontwikkelaar Vastgoed bij deze woningcorporatie krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en groeiend bedrijf in de vastgoedsector.

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op