Jeugdconsulent

Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Voor verschillende gemeenten zijn wij op zoek naar Jeugdconsulenten.

Als Jeugdconsulent bij Verden speel je een essentiële rol in het ondersteunen van kwetsbare jeugd en gezinnen. Vanuit de gemeentelijke kant stel je beschikkingen op en hebt hierin een regierol dat de juiste zorg wordt verleend.

Bij Verden gaan we verder dan alleen functie-eisen. We zijn op zoek naar jouw unieke talenten en motivatie. Heb je een SKJ registratie en de vastberadenheid om een bijdrage te leveren aan de jeugdzorg? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de perfecte Jeugdconsulent bent voor gemeenten.

Kies voor een carrière bij Verden en investeer in je groei. We bieden mogelijkheden voor trainingen en het behalen van je SKJ-bevoegdheid. Daarnaast geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een ondersteunende werkomgeving waarin jouw inzet wordt beloond en gewaardeerd.

Ben jij klaar om je hart te volgen en bij te dragen aan een betere toekomst voor de jeugd? Laten we samen de wereld mooier maken! Solliciteer nu met je naam en CV en word onderdeel van Verden. Samen maken we het verschil! Ga jij voor een rol als jeugdconsulent? Neem dan contact op met Maurice Prins via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op