Jeugdconsulent

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken met jongeren en hun gezinnen? En wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

– Het voeren van intakegesprekken met jongeren en hun gezinnen om de hulpvraag te achterhalen;

– Het opstellen en uitvoeren van begeleidingsplannen en het monitoren van de voortgang;

– Het bieden van individuele begeleiding en ondersteuning aan jongeren en hun gezinnen;

– Het coördineren van zorg en het samenwerken met verschillende instanties;

– Het signaleren van problemen en het bieden van passende hulpverlening;

– Het deelnemen aan casuïstiekbesprekingen en overleggen met collega’s en andere betrokken partijen.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Lees dan snel verder!


Wie zijn wij?

Onze klant, een toonaangevende organisatie in Noord-Holland, is op zoek naar een Jeugdconsulent om ons team te versterken. Als Jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, ondersteunen en adviseren van jongeren en hun gezinnen in verschillende hulpvragen. Je werkt nauw samen met verschillende instanties en zorgt voor een integrale aanpak om de beste zorg te bieden aan de jeugd.

Wat wordt er van jou verwacht?

– Een afgeronde relevante HBO-opleiding, zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening;

– Minimaal 2 jaar werkervaring als jeugdconsulent of in een vergelijkbare functie;

– Kennis van het jeugdbeleid en de Jeugdwet;

– Een SKJ-registratie is een pré;

– Sterke communicatieve vaardigheden en een goed empathisch vermogen;

– Een flexibele en proactieve werkhouding;

– Een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat kan je van ons verwachten?

– Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving

– Een salaris conform de CAO Sociaal Werk, schaal 9 (min. €2.603,- en max. €3.894,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband)

– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

– Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen

– Een enthousiast en betrokken team van collega’s

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature! Voor meer informatie neem dan snel contact op met ons.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je het verschil kunt maken voor de jeugd in jouw wijk? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken jeugd? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd en gezinnen? Solliciteer dan direct!

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor het werken met gezinnen? Wil je graag werken voor een mooie welzijnsorganisatie in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op