Jeugdbeschermer Zuid-Holland

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als jeugdbeschermer in Regio Rotterdam ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van gezinnen waarin het kind onder toezicht staat. Vaak gaat het om gezinnen waarbij een complexe echtscheiding speelt. In de functie als jeugdbeschermer voer je regie over de hulpverlening voor het gezin en analyseer je gezinspatronen om deze te doorbreken.

Overige werkzaamheden:

 • Bezoeken van rechtszaken;
 • Maken van een plan van aanpak;
 • Hulpverlening inzetten;
 • Overleggen voeren met betrokken hulpverleners.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. 

Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. Binnen deze functie kom je via Verden te werken bij; een organisatie in regio Amsterdam die verantwoordelijk is voor de behandeling van OTS, plegen van interventies en/of zorgen dat er hulpverlening wordt ingezet rond huiselijk geweld en/of kindermishandeling.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (Social Work, pedagogiek, MWD of vergelijkbaar);
 • SKJ geregistreerd of de mogelijkheid deze te behalen;
 • Kunnen omgaan met weerstand

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Schaal 10 conform jeugdzorg cao;
 • Opleidingstraject Verden;
 • 8% vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris.

Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. Wil je hier meer over weten? Druk dan op de solliciteer knop!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en belangrijke functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van gezinnen in Noord-Holland? Dan ben jij misschien wel de medewerker Veilig Thuis die wij zoeken voor 28 tot 36 uur per week!

Ben jij een enthousiaste en empathische professional met een passie voor het werken met gezinnen? Wil je graag werken voor een welzijnsorganisatie in Flevoland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken met jongeren en hun gezinnen? En wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op