Interim Professional Woningcorporaties

Vacature: Interim Professional Woningcorporaties | Ben jij een ervaren professional op het gebied van woningcorporaties en op zoek naar een uitdagende tijdelijke functie? Dan is Verden op zoek naar jou! Bij Verden geloven we in een duurzame en rechtvaardige samenleving waarin iedereen toegang heeft tot betaalbare en kwalitatieve huisvesting. Als interim professional woningcorporatie speel jij een belangrijke rol in het realiseren van deze missie.

Wat ga je doen?

Bij ons vind je een divers scala aan uitdagende projecten en boeiende taken op verschillende afdelingen. Of je nu passie hebt voor projectmanagement, beleidsontwikkeling, financiën, klantenservice of duurzaamheid, er is voor elk talent en interessegebied een plek.Als interim professional krijg je bij ons de kans om snel en effectief in te springen op diverse projecten en uitdagingen. Of het nu gaat om het leiden van renovatieprojecten, het ontwikkelen van innovatief beleid of het verbeteren van onze dienstverlening, je zult samenwerken met een toegewijd team van professionals die streven naar positieve verandering en innovatie in de sociale huisvestingssector.

Werk vanuit jouw intrinsieke motivatie!

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een relevante richting;
  • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, woningcorporatie is een pré;
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving binnen de woningcorporatiesector;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve en resultaatgerichte werkhouding. 

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op werkervaring en opleiding;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Woningcorporatie is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verhuur- en Aankoopadviseur om ons team te versterken. Als Verhuur- en Aankoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het beheren en verhuren van ons woningbestand en het begeleiden van huur- en kooptransacties. Ben jij iemand die graag in contact staat met huurders en potentiële kopers en heb je een commerciële instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woningcorporatie in Breukelen is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Verhuurmakelaar Bedrijfsonroerendgoed (BOG) om ons team te versterken. Als Verhuurmakelaar BOG ben je verantwoordelijk voor het beheren en verhuren van onze bedrijfspanden. Ben jij een commercieel talent met ervaring in de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan in een dynamische omgeving? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Wijkbeheerder om ons team in Zaandam te versterken.

Vacature: Medewerker Sociale Huisvesting | 24 – 36 uur Ben je geïnteresseerd in een carrière binnen de sociale huisvestingssector, maar heb je hier nog geen ervaring in? Wij bieden een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren binnen verschillende woningcorporaties!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op