Incasso Coördinator

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega’s werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Wat ga je doen? 
Je werkt samen met het team om dagelijks betalingsachterstanden op te lossen en beheert je eigen portefeuille. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de dagelijkse taken tijdig worden verwerkt en eventuele aandachtspunten bespreek je met je collega’s. Je analyseert rapportages, bespreekt verbeterpunten met het team en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden opgevolgd.

Rapporteren aan de teamleider over teamontwikkeling, voortgang en eventuele knelpunten behoort ook tot jouw taken. Daarnaast voer je dagelijkse (batch)processen uit en lever je relevante input aan lopende projecten. Je bent bekend met geautomatiseerde systemen, zoals Tobias AX, en fungeert als vraagbaak op het gebied van huurincasso.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het doen van beleidsvoorstellen gericht op huurincasso, klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement. Daarnaast initieer en voer je verbeteringen in werkprocessen door en borg je de samenwerking met externe partijen, zoals gemeenten, schuldhulpverlening en deurwaarders.

Wie zijn wij? 
Bij deze woningcorporatie staat de mens centraal: onze huurders, partners en collega’s. Als organisatie zijn we diep geworteld in de stad, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom streven we ernaar om een afspiegeling te zijn van de diverse maatschappij waarin we opereren. Als werkgever zetten we ons in om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, en waar we diversiteit en inclusie omarmen.

We zijn een lerende organisatie, waarin we gezamenlijk werken aan de uitdaging om goede en betaalbare huisvesting voor iedereen te blijven garanderen. We nemen verantwoordelijkheid voor onze opdrachten en zijn toegewijd aan zaken die zowel onze bewoners als onszelf nauw aan het hart liggen.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt succesvol een hbo-opleiding afgerond.
  • Je brengt minimaal 2 tot 5 jaar bewezen ervaring mee op het gebied van incasso en gerechtelijke procedures.
  • Je hebt leidinggevende ervaring en blinkt uit in het herkennen van signalen en anticiperen op ontwikkelingen.
  • Je hebt van nature een leidende rol in gesprekken met zowel collega’s als klanten, waarbij je de juiste balans vindt tussen empathie en het behalen van resultaten.
  • Je bent een teamspeler pur sang, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Kansen voor persoonlijke groei met ondersteuning van een individueel opleidingsbudget
  • Een competitief salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling in schaal H
  • Een parttime functie van 32-36 uur per week (mogelijkheid tot 4 dagen van 9 uur)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een eindejaarsuitkering, telefoon en iPad (voor werk op locatie)
  • Een jaarcontract met opties voor verlenging na afloop.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor contracten, systemen en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij graag een uitdagende rol waarin je zowel met systemen werkt als in contact staat met gebruikers? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature: Senior Projectcontroller Deze woningcorporatie is op zoek naar een ervaren Senior Medewerker Projectadministratie om ons team te versterken. In deze rol vervul je een cruciale positie in het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en accounting neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapportages op. Bij onze organisatie bieden we uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en de kans om onze financiële strategie positief te beïnvloeden. Aarzel niet en solliciteer vandaag nog voor deze boeiende functie!

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 - 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op